Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która z Was uważa że idealny wzrost faceta to między 185 a 200cm

Polecane posty

Gość malaveaa
zdecydowanie to prawda. mi się najbardziej podobają tacy 190-195 cm, maja super proporcje a ze sama jestem wysoka (183) to chcialabym moc nosic szpilki i nie być wyzsza od faceta. Taki 200 cm też byłby słodki :)

Gość niki w wieczór letni
a ja wolę niskich mężczyzn ;).

Gość gość
wazniejsza waga niz wzrost

Gość gość
zdecydowanie to prawda. mi się najbardziej podobają tacy 190-195 cm, maja super proporcje a ze sama jestem wysoka (183) to chcialabym moc nosic szpilki i nie być wyzsza od faceta. Taki 200 cm też byłby słodki usmiech.gif x x x 183 ? to ty patyk jesteś :D

Gość malaveaa
no szczuplutka jestem :) powodzenie mam ogromne, ale najczesciej wsrod gosci mojego wzrostu a ja chcę min. 10 cm wyzszego.. Wysocy są taaak seksowni mmm

Gość gość
Mi się zawsze podobały bardzo wysokie kobiety(proporcjonalnie zbudowane a nie babochłopy albo patyczaki bez cycków) ale one nie zwracają na mnie uwagi bo mam zaledwie 179 :D

Gość gość
Im większy tym łatwiej odstrzelić

Gość gość
gość - żyjesz w lesie jak jeleń ?

Gość 7angela
Niski facet może nadrobić jedynie intelektem, poczuciem humoru bądź stanowiskiem :) ale, nie ma to jak "kawał chłopa":)...mój ma 196 i jest boski jak adonis:))))))))))))mmmmrrrr

Gość gość
Haha no jasne, ze masz OGROMNE powodzenie. Kazda kafeterianka ma milion adoratorow :D

ja mam faceta co ma 199cm a ja mam tylko158cm. smiesznie razem wygladamy:) ale po tylu latach juz sie oswoilam z tym ze ludzie dziwnie na nas patrza:)

Gość gość
Tutaj kazda ma faceta 185-200 a jakos na ulicy tylu wysokich nie widac :D:D wiekszosc facetów ma 170-180

Gość gość
Hahaha :D ja tez ich nie zauwazylam :D ciekawa jestem gdzie sie pochowali ci boscy adonisowie i ich kobiety- najpiekniejsze modelki :D

Gość gość
Dla mnie osobiście faktycznie to idealny wzrost.Ale wynika to z tego że sama jestem wysoka a chciałabym by mój mężczyzna był jednak te parę cm wyższy.Na szczęście znalazłam takiego. Obstawiam jednak że gdybym była średniego wzrostu to mogliby mi się podobać także faceci mający powiedzmy 170 cm.

Gość bluevelFet
eee bez przesadyzmu :D :classic_cool: idealny to 180-190 ( dla mnie; sama mierze 171cm)

Nie widzisz wysokich ludzi? Dziwne... Poza tym temat naturalnie przyciągnie takie kobiety które bardzo wysokich panów lubią lub/i są z nimi w związkach :) Trudno, żeby wszystkie kobiety z tego tematu mieszkały w Twoim sąsiedztwie.

Gość gość
no to powiedzcie gdzie mieszkacie? Bo jestem z Krakowa i serio niewielu facetów jest bardzo wysokich, za wyjątkiem młodzieży bo chłopaki 14-18 lat mają zwykle ponad 180. Ale starsi w okolicach 30stki i wiecej to 170-180, rzadko trafia sie 190, nie mowiac juz o 2metrach. Plus buty dodają te 1-3 cm wzrostu

Gość ankieter od siedmiu fgh
fuj! nienawidze takich badyli !!!!!! ja piernicze czy ty juz masz cos z łgłowa czy po prostu zwyczajny kompleks!!!?

Ale jednak widujesz prawda? Niech każde miasto ma tylu wysokich facetów ilu Ty widujesz w Krakowie i dla każdej która wpisała się w tym temacie wystarczy na mały harem.

Gość gość
Szczerze mowiac moje szydzace komentarze sa zwyklym przekomarzaniem sie (chociaz nie zaprzeczysz, ze wiekszosc ludzi na tym forum sie idealizuje). Jakby ten temat przyciagnal same kobiety, ktore sa wysokie to byloby super. Bo kult wysokiego mezczyzny siegnal apogeum. Ja rozumiem, ze mozna miec rozne upodobania ale scierpie nasmiewania sie z niskich.

to po co se udzielasz skoro nie masz nic madrego do napisania tylko krytykujesz? jak nie szukasz to po co wogole ta rozmowa???!!!

Gość gość
ja tam wolę niższych. Miałam kiedyś wysokiego faceta i nie pasowaliśmy do siebie, teraz mam takiego 8 cm wyższego ode mnie i czuję się przy nim bardzo dobrze.

Chyba nikt się jeszcze nie naśmiewał. Mnie nie przeszkadza niski wzrost u facetów, po prostu sama lubię wysokich co nie znaczy, że zaraz mam jakieś zastrzeżenia co do niskich. Tak samo jak jestem w stanie zrozumieć mężczyzn którym podobają się wysokie, opalone brunetki, to tylko gust.

Gość gość
Moglabys sie troche uspokoic dziewczynko? Nie jestes troche zbyt nadpobudliwa? Ochlon troche.

Gość gość
Okej, niech wywiaze sie ciekawa rozmowa :D bede czytac z zapalem! Czy zobacze tu inteligentne wywody na temat boskosci wysokich facetow? :D