Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annnnnnnnnnnna

Dlugie bole menstruacyjne

Polecane posty

Gość annnnnnnnnnnna

Ostatnią miesiączkę miałam 30.07.Stosunek w 8 i 11 dniu cyklu.Od 14 dnia cyklu mam silne bóle jak na okres.Dziś mam 22 dzień cyklu i boli coraz bardziej. Zrobiłam test ciążowy,wyszedł negatywne(wiem,że to wcześnie),bo myślałam,że może zaszłam i zarodek się zagnieżdża i stąd ten ból.Boli was czasem tak już na 2 tygodnie przed okresem?

Gość gość
Powiem Ci tak. Ja przez 6 lat miałam bóle, zaczęło się delikatnie... a po 5 latach przez 14 dni przed okserem bolało mnie wszystko... piersi, nogi, głowa... 5 dni przed okresem brzuch strasznie... w dzień okresu aż do omdlenia. Głupia byłam że do lekarza tak późno poszłam bo okazało się że to przez zaburzenia hormonalne, muszę brać tabletki anty i jest wszystko cud miód i malina :) Ale już nie o to chodzi tylko mogłam mieć chore jajniki albo torbiel czy nadżerkę a ja to bagatelizowałam... Więc lepiej iść do ginekologa jak takie rzeczy zaczynają się dziać :) A uwierz mi że przeżywałam horror.

Gość gość
A jeśli test zrobiłaś po więcej niż 7 dniach to na pewno już będzie wiarygodny :)

Gość gość
Mogł byc to bół owulacyjny :) Czasami tak jest, bo mnie właśnie też jajniki bolały na dni płodne :) zapomniałam dopisać :D