Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Temat dla Marleńci

Temat dla Prawdziwej Marleńci

Polecane posty

Gość Temat dla Marleńci

Prawdziwa Marleńciu napisz do mnie coś ciekawego.

Gość wojtek__bez portek
Prawdziwa Marlencia ma cie w d***e

Gość Temat dla Marleńci
ona na mnie czeka,a ja na nią

Gość gość
dla rozruszania szarych komórek inteligentów z kaffe x..z był dealerem narkotykowym. Został ujęty przez policję i w postępowaniu karnym ustalono, że z tytułu ceny za sprzedane narkotyki za okres 11 miesięcy uzyskał 60 000 złotych. Prokurator działając na rzecz Skarbu Państwa, domaga się zapłaty tych pieniedzy. Jan Kowalski juz ich nie ma, ponieważ wydał je na zakup nowych partii towaru, które zostały mu zarekwirowane przez policję. Czy Skarbowi Państwa przysługuje w stosunku do x..z rozszczenie o zapłatę? rozwiąż kazus

Gość Temat dla Marleńci
z pamięci ci go nie rozwiąże,ale to jest kilka minut lektury komentarza do kodeksu karnego,więc główkuj sama

Gość Temat dla Marleńci
może się domagać tych pieniędzy,o czym mówi art.44 par.4 kodeksu karnego,natomiast te nowo zakupione narkotyki ulegną przepadkowi na podstawie art.44 par.5 kodeksu karnego, tak mi się wydaje,te 60000 to korzyść bezpośrednio z przestępstwa

Gość Temat dla Marleńci
natomiast narkotyki ulegną przepadkowi na podstawie art.44 par.6 kodeksu karnego,jako przedmioty,których posiadanie jest zabronione,chociaż jakby orzekł Sąd naprawdę,to trudno powiedzieć

Gość Temat dla Marleńci
natomiast narkotyki ulegną przepadkowi na podstawie art.44 par.6 kodeksu karnego,jako przedmioty,których posiadanie jest zabronione,chociaż jakby orzekł Sąd naprawdę,to trudno powiedzieć

Gość Temat dla Marleńci
to wydaje mi się najbardziej logicznym rozwiązaniem,dodatkowym argumentem za takim rozwiązaniem jest również,że konieczność zapłacenia 60000 to dodatkowa sankcja dla tego dealera,