Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię się całować

Polecane posty

Gość gość

Jestem kobietą i nie lubię się całować, nigdy nie lubiłam i nie polubię. Faceci, z którymi byłam strasznie mnie zawsze męczyli tym, że chcieli się ciągle całować. Czasem aż nie miałam ochoty na spotkanie, bo czułam straszną niechęć do tego żeby się całować. Z obecnym chłopakiem, którego kocham mam tak samo. Czy ktoś jest w tej kwestii podobny do mnie?

Gość gość
moj gagatek i chętnie bym sie z toba zamienila bo dla mnie calowanie to 70 procent podniecenia

Gość gość
ja tak mam. nawet jak zaczynam z mezem jakies bara-bara, to raczej sie nie calujemy. od razu by mi minela ochota... mam potem mokre usta od jego sliny, inni wpychali te jezory, żuchwa mnie boli po calowaniu - a idź! debilna sprawa. nie ma sie co zmuszac. inne rzeczy mnie podniecaja.

Gość gość
Ale Twój mąż zaakceptował to, że się nie całujecie, a mój chłopak to uwielbia i nie wiem jak mu powiedzieć, że ja jestem odmiennego zdania. Też mnie denerwują te mokre od śliny usta i mam zawsze zaczerwienioną i pieczącą skórę wokół ust. Do d**y...

Gość gość
To chyba bardziej chodzi o to, że ja mam wrażliwą skórę, nawet bardzo wrażliwą.

Gość gość
Dobrze wiedzieć, że są też inni których też to brzydzi.

Gość gość
A jak w delikatny sposób powiedzieć chłopakowi, że tego nie lubię i tego po prostu nie chcę? Ktoś ma jakieś sugestie?

Gość womann
skoro on to tak lubi, to raczej tak od razu się nie odzwyczai... Ja też tak mam, czasami tylko, że mi się nie chce całować, a mój chłopak też ciągle się przystawia do mnie. Wtedy go odsuwać muszę xd Jeśli on cię kocha to na pewno zrozumie to, przecież związek to nie tylko calowanie ;P

Gość gość
? nie rozumiem Was :-)

Gość gość
całuje się tylko gdy jest ciemno,jest mi łatwiej Wyobrażam sobie że robie to z kimś kogo naprawde kocham

Gość gość
wlasnie o to chodzi... :-D

Gość agatatralala
was brzydzi tylko całowanie a mnie seks i co mam zrobić??? przez to wali mi się każdy związek...