Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanananane

nie wiem czy mam isc na medycyne

Polecane posty

Gość nanananane

od podstawówki marzy mi się praca lekarza.uwielbiam biologię,a jak czytam wypowiedzi chorych ludzi,gdzie np. rak z każdym dniem ich zabija mam łzy w oczach i czuję potrzebę niesienia im pomocy.szkoda tylko że nie potrafię się zmobilizować do nauki i jestem za to na siebie zła! 😠 trafiłam na mat-geo do beznadziejnego liceum,średnia moja to 4,21.mam móżdżek kubusia puchatka,jestem głupia jak na swój wiek,a mama to wyśmiała mnie jak powiedziałam jej o medycynie.ja nawet nie potrafię się uczyć,jestem strasznie nierozgarnięta.wiem jednak,że żadna inna praca nie da mi satysfakcji.już czuję się przegrana. :( podjąć się walki z nauką?doradźcie mi.jestem załamana.

Gość Kubus Muchatek
rob to co kochasz a cale zycie nie bedziesz musial pracowac

Gość gość
No to nie radzę nauka nauka i jeszcze raz nauka

Gość nanananane
akurat w przypadku tej pracy to ja będę musiała harować do usranej śmierci,choć nie to mi w niej przeszkadza.

Gość nanananane
ale ja nie potrafię wyobrazić siebie w innej pracy!!

Gość nanananane
choć boję się że pociąg do medycyny to tylko złudne uczucie i prędzej czy pózniej pożałuję decyzji o podjęciu tak cholernie trudnego kierunku.

Gość gość
to zostań pielegniarka, nie masz zadnych szans dostania się na medycyne, jak nie masz talentu plus ogromnych checi do nauki, z naciskiem na to ostatnie

Gość nanananane
pielęgniarka nie wyleczy ciężko chorego człowieka.jeśli chodzi o chęć do nauki,to gdybym dostała się na te studia,jestem pewna że z łatwością przychodziłaby mi nauka,ale czy 6 lat samych studiów to nie za dużo na mój niemądry móżdżek?

Nie będziesz wiedziała jak nie spróbujesz. Kubusiowy "mały rozumek" to nie argument - w tym wieku wszyscy są jeszcze durni, ja też byłam, tylko mnie się wydawało, że jestem nie wiadomo jak dorosła :) Na dojrzenie będziesz miała 6 lat studiów, jak Ci się uda.

Gość nanananane
Esh-śmiechłam czytając twoją odpowiedź i powiem tylko tyle że masz rację.doszłam do wniosku że chcę spróbować.jak się nie uda,to...to się nie uda. :p muszę wymyślić jakiś plan B.