Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

jak zapoznaliście obecnych mężów

Polecane posty

Gość gość
helioza normalnie jak zapoznaje sie człowiek z człowiekiem.

Gość gość
Ja poznaję mężów po tym jak Justin Bieber będzie miał dziewczynę która miała być niespodzianka dla mnie bardzo wiele opinii publicznej służby wojskowej w bloku przyjemna sąsiada o 8 także przez sekretarkę to jeszcze bardziej wyluzowana jak podkreśliłaś.

Gość gość
jak poznaliscie a nie zapoznaliscie, zapoznaje sie kogoś z kimś

Gość Kubus Muchatek
obecnego meza zapoznalem w kosciele

Gość gość
W związku ze sprawą założyciela portalu randkowego duupodaj peel była najzdrowsza dla mnie dlatego gra na instrumenty jak żaden człowiek nie może się zdarzyć.

Gość gość456
Ja przyszłego męża poznałam na portalu społecznościowym ;)

Gość Jacek i Placek
machala na stopa :D

Gość gość
męża poznałam na fotka.pl :P

no i od razu lepiej ale i tak nie odpowiem, bo obecnie mam konkubenta POZNANEGO via net, a wcześniejszego, męża, to przez telefon... mamusia mi kazała porozmawiać.. o ja nieszczęsna ;)

a Ty znalazłaś? I po co Ci, skoro i tak jest dla Ciebie numerem 2? Maarny to dla Ciebie sukces i marna uroczystość z rocznicy ślubu. Kiedyś powinnam odbić faceta komuś takiemu jak Ty- komuś, kto przez ułomność serca nie jest w stanie w pełni kochać

Gość gość
poznalam go gdy leczylam sie na hemoroidy on byl lekarzem to byla milosc od pierwszego wejrzenia

haha- Ewa, to pewnie dlatego z nim nie wyszło;-) przez net, serio? no tak...takie czasy...nie bałaś się? takie zapoznawanie inaczej przebiega

po pierwsze - mój facet jest numerem jeden, nie dwa po drugie, kocham go normalnie, ani całym sercem, ani pół po trzecie, przez net jest dużo lepiej poznawać, niż w knajpie jak większość po czwarte - nigdy nie obchodziłam żadnych rocznic, ani ślubu, ani innych po piąte - nie należe do bojaźliwych po szóste, znowu zrobiłaś byka - ludzi się POZNAJE

Ewa, tamto o rocznicach nie było do Ciebie, tylko do tej, co pisała, że za maż nie wyjdę- sorry za nieporozumienie. I tak nie musisz być niemiła. Kiedyś chciałam zagadać, ale zlikwidowali temat, na jakimś pisałaś i nie zdążyłam się wypowiedzieć. Nie pamiętam o czym był. Ale tak się nie denerwuj. Coś o dzieciach chyba...chociaż nie wiem.

a co to znaczy: kocham go normalnie, ani całym sercem ani pół? Pytam z ciekawości- bez drugiego dna

Gość do heloiza
a dlaczego piszesz że nie wyszło?