Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktos pracowal w call cantre

Polecane posty

Gość gość

Od dzisiaj aplikuje do pracy w call center. Czy ktos moze tam pracowal i mogly opisac swoje przezycia i doswiadczenia?nie moge sobie wyobrazic gadania przez osiem godzin.

Gość gość
Ja pracowalam. Ogolnie robota jest okropna, na ogol wyzywaja cie ludzie. Oczywiscie nie wszyscy. Aplikuj do porzadnych firm, bo jest duzo takich, w ktorych musisz dzwonic do ludzi wciskac im badziewie, jest wiele podejrzanych firm, ktore placa grosze i traktuja cie jak niewolnika. W duzych firmach jest lepiej i jesli pracujesz dla takiej firmy to masz mozliwosc dalszego rozwoju, np ja sie przenioslam po 6 miesiacach do administracji.

Gość ojejejyyy
Ja pracowałam,!rozmawiać 8 godz? snisz to nie jest rozmowa to wciskanie ludzia kitu! nie wytrzymasz,beda cie wyzywac ,daj sobie spokoj szkoda czasu , serio ci mowie

Gość gość
Zalezy gdzie pracujesz, jest duzo firm telemarketingowych, ktore po prostu dzwonia do ludzi i wciskaja im kit, one sa okropne. Lepiej pracowac dla duzych, znanych firm bezposrednio, wtedy ludzie do Ciebie dzwonia jesli maja jakies pytania lub problemy. Praca nie jest najprzyjemniejsza, zalezy od departamentu, ale jesli firma jest dobra, to nie jest zle i mozna potem zmienic prace na inna w tej samej firmie.

Gość Kkkkkkarola
Dzieki za odpowiedzi. Po nich sadze, ze nie dam sobie rady, wiec ide w innym kierunku. Jeszcze raz bardz Wam dziekuje.

Gość gość
to jest syf nie praca i marne zarobki nawet pracujac dla Adobe