Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawiczki kim jesteście z zawodu

Polecane posty

Gość gość
oferma nie jest prawnikiem, tylko prawikiem, z zawodou to podobno ekonomista

Gość gość
Ekonomista? A mi sie wydawało, że to taki niewykształcony menel.

Gość gość
to nie menel

Gość gość
W każdym razie coś z głową to on ma:D

Gość gość
ja każdy prawik każdy facet bez kobiety ma coś z głową

Gość gość
A napiszcie co spowodowal ze tacy ambitni faceci jak WY lekarze, inzynierowie itd sa prawikai. Jak to sie stalo. Na lekarzy kaza leci nawet jak brzydki.

Gość gość
przecież oni to nazmyślali, prawik z kafe to zazwyczaj bezrobotny albo z pracą 1000 zł

Gość gość
gość A napiszcie co spowodowal ze tacy ambitni faceci jak WY lekarze, inzynierowie itd sa prawikai. Jak to sie stalo. Na lekarzy kaza leci nawet jak brzydki. xxx Nie pomyślałaś pewnie nawet przez chwilę, że mężczyzna musi się zakochać co?

Gość gość
Lekarze maja duzo stycznsc z kobietami-pacjentakmi nie wierze ze nie spotkali takiej, w ktorej mogliby sie zakochac.

Gość gość
gość Lekarze maja duzo stycznsc z kobietami-pacjentakmi nie wierze ze nie spotkali takiej, w ktorej mogliby sie zakochac. xxx mają styczność ale co w związku z tym? w wojsku nie było kiedyś kobiet i co sami geje stamtąd wyszli? Można być jedynym facetem na milion kobiet i nie znaleźć swojej połówki.

Gość gość
tak a te pacjentki to wszystkie super modelki nie? głownie stare schorowane baby

Gość gość
Bo lepiej szukac idealu, ktory nie istnieje i byc przez cale zycie prawikiem niz po prostu znalezc bratnia dusze i zbudowac z kims zwiazek z kims kto jest prawdziwy a nie wyimaginwany odralniony IDEALNY. Jajego zyjecie w odrealnionym swiecie za duzo romasidel sie naczytaliscie.

Gość gość
Odnosnie lekarzy to mi sie spodobal moj lekarz ginegolog. Zeby nie bylo nie kreci jak mnie bada i leze z rozozonymi nogami. Ale jest fajny.

Gość gość
do ginekologa jęsli przychdzą młode to głownie w ciązy, reszta lekarzy obsługuje schorowane baby w średnim wieku albo stare, młode kobiety rzadko chodzą do lekarza

Gość gość
No nie wiem nie wiem. Mnie tam zawsze lekarze sie podobali nawet tacy po 50 maja to cos w sobie. Nie lubie mudurowych ale lekarze to co innego.

Gość gość
mundurowi to często psychopaci

Gość gość
No zgadzam sie z tymi mudurowymi-maja cos z glowa. Znam paru i polcjantow marynarzy, i wojskowych. A policjaci to juz w ogole jakie podwojne zycie prowadza. Udaj kochajacych mezow a ile maja kochanke i romasow na koncie to tylko oni wiedza. A jak sie kryja.

Gość gość
policjanci to często pijacy i damscy bokserzy, od tej pracy dostają na łeb

Gość gość
No zgadza sie. Policjanci to alkoholicy. Zryci sa.

Gość gość
jestem kelnerem ale wyksztalcenie wyzsze - dobra polska uczelnia

Gość gość
Jestem prawnikiem pracuję w małej kancelarii prawniczej.

Gość gość
> A napiszcie co spowodowal ze tacy ambitni faceci jak WY lekarze, inzynierowie itd > sa prawikai. Jak to sie stalo. Na lekarzy kaza leci nawet jak brzydki. Nie wiem co w tym takiego dziwnego? Powodow jest kilka, wszystkie banalne: 1. Szkola (technikum) i studia (elektronika na polibudzie) - meskie towarzystwo, stala paczka kilku funfli, nikt nie mial zadnych zainteresowanych nami kolezanek, kuzynek itp. W akademiku nie mieszkalem, na imprezy chodzilem nieczesto (wolalem sie uczyc i poswiecac czas hobby - graniu w kapeli metalowej). Teraz w pracy (firma software'owa) tez jest wiekszosc facetow, pare kobitek tez wprawdzie jest, ale juz zajetych. 2. Introwertyczny charakter, nieco wycofany, w nowym towarzystwie najpierw dluzszy czas slucham, co inni maja do powiedzenia, zanim sam sie wypowiem. Nie zwracam przesadnie na siebie uwagi. Mimo pogodnego usposobienia jestem wiec zapewne uwazany za mruka i gbura. Szansa na spontaniczne zapoznanie zainteresowanej mna kobiety jest raczej niewielka. 3. Wyglad (wzrost, waga) tez przecietny, jedynie dlugie wlosy mnie jakos wyrozniaja (ale dla wiekszosci kobiet to raczej in minus, ale sciac nie zamierzam). 4. Mam po prostu swoje zasady (choc nie religijne - jestem agnostykiem), nie zamierzam sie przespac z pierwsza lepsza, poczekam na te Jedyna. Nie mam kompleksow z powodu "prawictwa", niby czemu mialbym miec? Milosc to nie wyscigi. Udalo mi sie juz odniesc pewne sukcesy na polu zawodowym, finansowym, co wymagalo wiele cierpliwosci. Na polu uczuciowym tez mi sie kiedys uda, nie mam co do tego watpliwosci.

Gość gość
nauczyciel.

Ja jestem inżynierem budownictwa, mam 31 lat i też jestem prawikiem.Źle wyglądam, jestem chudy więc nie pociągam kobiet. Poza tym jestem bardzo nieśmiały i mam bardzo introwertyczną naturę. Ja to typowy samotnik więc to wszystko spowodowało, że mimo 31 nigdy nie byłem w związku ani nawet nie całowałem się. W tym roku w końcu się przełamałem i byłem na kilkunastu randkach z jedną i tą samą kobieta poznaną w internecie. Jednak przez brak doświadczenia nie posunąłem znajomości na przód i w jej oczach jestem już skreślony.