Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscuicho

taryfy prądu

Polecane posty

Gość goscuicho

Hej czy macie może wykupione takie taryfy prądu, że podczas kilku godzin w ciągu dnia prąd jest tańszy ( wtedy sie robi pranie, zmywarka itp) Ja mam taryfę jednolitą i zastanawiam się czy opłaca się taka opcja z tanimi godzinami? Czy mi to wyjdzie bokiem, bo za resztę godzin zapłącę drożej?

Gość gość
W określonych godzinach (od 13 do 15 i od 22 do 6) jest taniej , a poza tymi godzinami prąd jest droższy niż w stałej taryfie. Mi się to nie opłaca , bo pranie robię rano,żeby wyschło do wieczora. Zmywarkę wstawiam kiedy potrzebuję , jak chcę coś zrobić na obiad w piekarniku to wstawienie o 13 jest już za późno , bo obiad przeważnie robię na 14.

Gość goscuicho
Noo właśnie k***a te godziny to sobie wymyślili fajnie... A ludzie się nabiorą wezmą a w pozostałych gdzinach płacą więcej niż bez tej dziadowskiej taryfy i rachunek wyższy.. muszę jeszcze pomyśleć ale chyba się nie będzie kalkulować.co to są 2 godziny w dniu

Gość goscuicho
Dzięki:P pokminię te złotówki za kilowaty czy inne c***e muje. Bo z kolei w weekend tanio a a tyg jak p**********i to się nei pozbieram haha dzięki :P

Gość gość
Ja mam stałą i nie narzekam,bo lodówka chodzi cały czas, telewizor gra często i długo , komputer najlepiej jak się go wcale nie wyłącza. Jak mam ochotę na muffinki, albo domowe bułki na kolację to nie patrzę " o teraz prąd droższy to nie włączam piekarnika" tylko piekę. I chyba na tej taryfie bym straciła.