Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odkrecic

Polecane posty

Gość gość

W pracy poznałam pewnego chłopaka. Starszy ode mnie o 3 lata. Nie rozmawialiśmy zbyt często. Gdy jednak dochodziło do rozmów były czułe, bardzo luźne, pełne komplementów (jakbyśmy się znali od zawsze). Niestety nie było zbyt dużo okazji do rozmów. Pewnego dnia w czasie rozmowy dotykał moich pleców, "miział" :) i złapał za talię wołając swoją koleżankę (którą znam z widzenia). Byłam mocno w szoku. Tak w objęciach trzymał mnie kilkanaście minut przed nią. Przyjaźni się z moją także daleką znajomą. Od jej koleżanek zaczęły wychodzić wiadomości o nim bardzo negatywne. Odepchneło mnie to cholernie od niego, a zaczęłam się powoli zakochiwać. Dotyk wiele zmienił w patrzeniu na niego. Bańka jednak po tych wiadomościach prysła. Zaczęłam w to wierzyć stałam się dla niego chłodna, niedostępna, chamska, dosłownie uciekałam gdy go zobaczyłam. Odpowiadałam półsłówkami, modliłam się żeby nie podchodził. Myślałam że po tym zrozumie o co mi chodzi i obędzie się bez przykrej rozmowy. Niestety to pobudził jego łowczy instynkt i gdy stałam tyłem na koryatrzu wtulił się do moich pleców. Ja dowiedziałam się, że wszystkie infomacje o nim są wyssane z palca.... Od tego czasu nie widzieliśmy się. Minął ponad miesiąc. Nie wiem jak to odkręcić

Gość gość
pomożecie? nie dodałam że on dał okazje do plotek i wyglądał na takiego jak go opisują więc uwierzyłam :/

Gość małość
trudna sytuacja ale właściwie trudno Ci sie dziwić, człowiek który w jakiś sposób wpływał na Ciebie pozytywnie przez moment (wieści od koleżanek) stał sie czarnym charakterem, normalne ze sie wystraszyłaś i w obawie przez skrzywdzeniem starałaś sie go unikać to świadczy o tym ze nie jesteś osoba "łatwa czy tez naiwna" a jakimkolwiek znaczeniu tego slowa.. ale Twój błąd polega na tym ze nie znając go całkowocie(tak aby moc w 100%potwierdzić lub zignorować plotki) przekreśliłaś go całkowicie, byc moze w tej sytuacji skoro jednak nie okazał sie byc zimnym draniem zdobędziesz sie na rozmowę? nawet jezeli ma to tylko oczyścić atmosferę w końcu do końca życia w pracy nie będziesz go unikać i krepować sie jego towarzystwa gdy tylko podejście chociażby po kawę do jednego automatu.. jesteś dorosła osoba on także możesz zapytać co maja znaczy te przytulenia jak masz to traktować ale i także powiedzieć o plotkach które słyszałaś, zobaczysz sama jak zareaguje, zawsze lepiej zostać zwykłym znajomym z pracy na "czesc" niz pracować z kimś kto wzbudza negatywne emocje bądź z kimś z kim wogole sie nie rozmawia. Pozdrawiam.