Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaklopotany romek

Dlacżego na ulicach jest tyle paskudnych dziewczyn

Polecane posty

Gość gość
Bo jakaś zakompleksiona poleczka wypisuje takie rzeczy na pudelku, kafe lub swoim c******m blogu, większym portalu z autorką feministką :p Masz jeszcze inne źródła? Rusz d**ę, to zmienisz zdanie.

Gość gość
To samo sie tyczy tego, ze jakis zakompleksiony frajer wypisuje wszedzie, ze polki sa brzydkie :)

Gość Sawito
Frajer, czy nie ale chłopak ma rację.

Gość gość
bo ładne już pracują w arabskich burdelach

Gość gość
No tak samo ja bym mogla napisac, ze ta zakomleksiona brzydula ma racje co do polskich facetow, ja p*****le.

Gość blondyn robert
Polki to brzydule.Mam żonę z Ukrainy i wszyscy się za nią oglądają w moim mieście.

Gość gość
Polacy to w ogole sa brzydale. Lysole z nalanym swinskim ryjem, wielkim bebzunem, bez zebow i w sarpetkach do sandalow. Cud miod i orzeszi. Tylko sie wyzygac.

ktos kto tak pisze, powinien mieć nienaganną figurę i twarz boga ;P no nie wiem jak dla mnie wiele dziewczyn jest ładnych, jednakże psuja swa urodę zbyt wyrazistym, ostrym makijażem, a co do figur, no bywa, ze niektóre dziewczyny mogłyby bardziej o siebie zadbać, ale to tez tyczy się mężczyzn(za duzo jest tak zwanych miśków, albo patyków) i nie tylko ze względów estetycznych, ale również zdrowotnych.

Gość gość
Myślę że dużo polaków i polek jest ładnych. Ja jestem brzydki ludzie powinni mnie ignorować a chyba mnie winia za to że jestem brzydszy od nich :O

Gość gość
a mnie zastanawia i boli, brzydzi, że z roku na rok, kobiece, prawdziwe kobiece atuty, są coraz bardziej uznawane za wady. Teraz to ideał kobiety to wysoka, długie nogi, proste biodra, brak pupy, brak talii ale płaski brzuch musi być, o biuście nie wspominając. Mały biust lepszy niż duży? śmiechu warte. Pedofilia się szerzy. Brzuch umięśniony, bez talii, biodra tak wąskie, że nie ma różnicy między udami, biodrami i brzuchem. Brak piersi, przecież tak powinien wyglądać facet! Kobiety powinny być szczupłe, z zarysowaną talią, fajnym biustem, jakimkolwiek. Szersze bioderka, kobiece nogi, ładna linia ud. A nie jakieś maszkarony. Świat mody to propaguje, a społeczeństwo ubóstwia chore sylwetki (tak!, taka chłopięca sylwetka to nie jest zdrowe, kobiece ciało, najlepsze geny mają te kobiece figury i jest to naukowo udowodnione). Nie umniejszając nic kobietom, o mało kobiecych kształtach, nie mowię, że są brzydkie, czy złe, ale bez urazy, niech nikt nikomu nie wmawia, że to jest kobieca figura.

Gość gość
O rany. Są różne gusta. Co kto lubi...

Gość gość
A ile paskudnych facetow,autorze :O

Gość gość
jak dziewczyny sie odchudzaja ( bo taka presja) to wiadomo,ze najpierw flaczeje biust wiec albo albo...Co, maja silikony wstrzykiwac?

Gość gość
dyskusja z d**y wzięta. Kobieta ma mały biust, jest nieatrakcyjna tak? nazywana dechą? ok. Pójdzie pod nóż, powiększy sobie. I co? Blachara, sztuczna lala... naturalnie źle, po plastyce też źle. to jest k***a Polska! Swoją drogą jak można kogoś winić że np ma odstajace uszy, nosi okulary, ma małe cycki lub wielkie i obwisłe, ma szerokie biodra i wielkie d*psko, lub wąską talie i d**y brak... nosz k***a! Gdyby każdy mógł sobie wybrać wygląd to wszyscy byśmy chodzili jak bóstwa nie z tej ziemii. Ogranijcie się k***a!

Gość gość
Nie wazne płaskie czy nie płaskie, na to nie mają wpływu. Dla mnie przerazające jest to, ze jest co raz więcej otyłych, zapasionych tuczników ze zwałami tłuszczu, które się tym szczycą i chodzą z podniesioną głową. Powinny się wstydzic i nie nosić zbyt obcisłych ubrań, bo wtedy nie dobrze się robi i na wymioty zbiera.