Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyszla z nim z ciemnego pokoju

Polecane posty

Gość gość

Mam dziewczynę już 2 lata. Ale czasami meczy mnie jedną myśl z przed 2 lat. Był sylwester I zarywal do niej mój nacpany kolega ale robił to nie udolnie I Wgl był nacpany I myslalem że się osmiesza. Ale raz jak zostawiłem ja w pokoju pełnym gości I poszedłem do wc w drodze powrotnej wyszli z ciemnego pokoju. Ona była usmichnieta jakby nic się nie stalo a on się przestraszyl. Byliśmy że sobą 2 tygodnie I wstyd mi bylo się przyznać że jestem zazdrosny. Po 2 miesiącach zaczelem o tym rozmawiac to mówi że niczego takiego nie pamięta I że cos sobie wkrecilem. Obecnie jest idealna no ale myślę że zrobiła mnie w huja.

Gość gość
bylo sie nie wstydzic zazdrosci a teraz cierp i ciesz,że nie zaszla w ciąże z nim wmawiając dziecko Tobie ;)

Gość gość
Tylko jeszcze bronie się tym że już nigdy po tym nie bylo u nas źle. Ufam jej zawsze. I zastanawiam sie czemu miała taka spokojną mine. Możliwe że chciala.zebym był.zazdrosny?

Gość gość
Zrób jej to samo

Gość gość
Dodam,że nie widziałem jaką minę mial ten chłopak ponieważ jest ciemnoskóry, ale jego oczy bardzo błyszczały

Gość gość
Proszę się nie podszywac

Gość gość
Nie podszywam się, też tam byłem

Gość gość
No to jednak na innej byles

Gość gość
Pamiętam też, że u kolegi w nogawce odznaczał się nabrzmiały anakondon, rozmiarów którego nie powstydziłby się nawet Jonah Falcon.

Gość gość
Na innej też byłem, ale na Twojej dziewczynie było mi najwygodniej, pod nią zresztą też.

Gość gość
Jessu jeszcze tylko dwa tygodnie :o

Gość gość
mieścisz się jeszcze w drzwiach z tymi rogami?:D

Gość gość
Uwielbiam te podszywy , rozbawiają mnie

Gość gość
Niestety za dwa tygodnie wracam do szkoły i już nie poczytam tych fajowych podszywów, a moja dziewczyna dalej bedzie dawac pupy wszystkim kolegom z okolicznych kebabow i barow

Gość gość
Właśnie przypomniałem sobie jeszcze jedną imprezę, w akademiku. Moja dziewczyna wyszła z jednego z pokoi, a zaraz za nią wyszedł Chitundu, potężnie zbudowany kenijski student stosunków międzynarodowych. Moja ukochana powiedziała, że chciała tylko zobaczyć jego "masajską dzidę", po czym odwróciła się i mrugnęła do niego porozumiewawczo. Czy mogła z nim flirtować?

Gość gość
pozniej przez kilka miesiecy wymiotowala, troche tyła a potem znowu schudła to było dziwne, ale dobrze,że znowu była szczupla, tak miała wielki wzdęty brzuch

Gość gość
Dobra zartujecie sobie spoko. Czyli na 100% zdrada?

Gość gość
No coś ty, dziewczyna poprostu jest miłośniczką białej broni.

Gość gość
To zależy co masz na myśli zdrada. Jeśli wejście na minutę do ciemnego pokoju jest dla ciebie zdradą, to tak to była zdrada.

Gość gość
A propos akademika, kiedys udzielala korepetycji, szczegolnie lubila uczyc polskiego studentow z zagranicy i erasmusa, mówiła,że wiele wynosi z tych zajęć, po tym jak uczyła się z Kuntakinte ( student medycyny z Mozambiku) i z Ahmedem (z Egiptu) stwierdziła,że nalezy się zabezpieczać, taka mądra się zrobiła i odpowiedzialna, wczesniej nie chciala uzywac gumek.

Gość gość
Przed ta dziewczyna miałem inna do ktorej też zarywal mój kolega. W pewnym momencie wstal powiedział że idzie na dol pokroic kiełbasę która przyniósł ze sobą a ona wstała I powiedziala że idzie z nim. Nie bylo ich 3 minuty. Powiedziala później że nie wiedzieli gdzie sa talerze itp. Napisalem jej na fb że podejrzewam ozdradę ja I nagle minute później napisał on czy mógłby zabrac reklamówkę po kielbasie która przyniósł

Gość gość
Ty koorwa kolegów pozmieniaj :D

Gość gość
leje z podszywow! trzymajcie mnie!!!!!!!! :D

Gość gość
dodam, że w tym ciemnym pokoju chyba pili razem mleko:O nie wim czy to ważne, ale miała troszkę białego mleczka wokół ust. nie wiem skąd je wytrzasnęli.

Gość gość
zacząłem, nie zaczęłem! :-O

Gość gość
Masz zatwardzenie, że w tym kiblu siedziałeś pół godziny? Do stosunku potrzeba chociaż 15 minut minimum. Dom pełen ludzi, chłopak w pobliżu - przecież tak się nie da. No chyba, że była zalana w trupa. Miałam taką ponoć sytuację, że łaził za mną taki oblech, a ja już nie kontaktowałam, ale chłopak go pogonił. Już więcej się tak nie upiłam,wstyd jak cholera.

Gość gość
Ale wierzyć mi się nie chce. Po co ona chce być że mna po takim czyms... Płacząc I mówiąc ze mnie kocha itp. Można az tak kłamać? Nie bylo mnie 3 minuty. Więc podejrzewam pocałunek

Gość gość
Chociaż przeczytałem na necie,że najkrotsze stosunki trawaja nawet od 25 do 59 sekund, więc może jednak zdradziła mnie?

Gość gość
Kolejny podszyw. Tak serio co mogła tam zrobić?

Gość gość
Czy ona mnie traktuje jak najgorszego frajera? Czy żal jest jej tamtego bo wiadomo że się nie przyzna? Ale k***a huj z tamtym juz ale meczy mnie to do dziś... Może w glebi duszy się że mnie smieje. nie wiem ale swira dostaje myśląc o tym