Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyszla z nim z ciemnego pokoju

Polecane posty

Gość gość
Czy on ma lepszą kufajkę od mojej? W czym jestem od niego gorszy?

Gość gość
Zabawny jesteś. Męczy cię sytuacja sprzed dwóch lat ( gdzie byliście parą AŻ 2 tygodnie). I będziesz rozkminiał do końca życia co ona robiła w tym pokoju przez 2-3 minuty? Litości! Mogła pójść po cokolwiek a typ po prostu za nią łaził i gadał głupoty. Gdyby chciala cię walnąć po rogach to wybrałaby bardziej sprzyjającą sytuację.

Gość gość
Uspokój się i zacznij żyć dniem dzisiejszym, budujcie przyszłość a nie ciągle fiksujesz się na tamtym dniu sprzed 2 lat ;-( nie uważasz, że to chore ciągle rozmyślać, co się stało 2 lata temu w ciemnym pokoju kiedy Ty byłeś w wc... przecież to żałosne ;-( może rozmawiali, może się przytulili, może ją pocałował albo coś miłego powiedział... on był naćpany, wszystko trwało kilka minut - o jakiej zdradzie Ty mówisz? Fizycznie mało możliwe i myślę, że sobie wkręcasz. Ciesz się swoim szczęściem zamiast roztrząsać przeszłość.

Gość gość
No właśnie tez tak myślę ale k***a jak to wyglądało dziwnie

Gość gość
Może i to było dwa lata temu, ale jak patrzę na naszego synka to w ogóle nie widzę podobieństwa do mnie - ma kręcone włosy i niebieskie oczy, a ja mam czarne włosy i czarne oczy oraz brązową skórę.

Gość gość
Uwolnij już siebie od niepokojów i ją od winy (nawet jeśli niewinna), bo się zadręczysz. Przeczytaj książkę Murphego 'Potęga podświadomości"