Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesli facet

Polecane posty

Gość gość

patrzy tylko i nic nie robi?

Gość gość
kolejna się znalazła, co już by na niego właziła!

Gość gość
slaby wzrok:D

Gość gość
tez tak myslalam z tym wzrokiem

Gość gość
Myśli sobie: "Ale pasztet, jak jej delikatnie powiedzieć żeby się jednak ubrała".

Gość kawalar
no nie, on wlasnie zaklada okulary, jak mnie widzi

Gość gość
Hm Może szuka cycków?

Gość kawalar
no to ich nie znajdzie

... to chce sobie popatrzeć, u nas patrzenie nie musi oznaczać czegoś głębszego czasem wystarcz satysfakcja z widoku niezłej d***y.

Gość gość
Mellygion, a co wskazuje na to, ze facet jest zainteresowany? Pytam Cię, bo wydajesz mi się sensowny

Sądzę że w tym przypadku powinnaś sama poczynić pewne kroki, nie mówię tu o niczym wielkim w stylu "przejmij inicjatywę". Po prostu wejdź w interakcję pod jakimś pozorem np zapytania o coś. Jego zachowanie i mowa ciała w takim przypadku zapewne bardziej staną się wyraziste. Możesz także być bardziej "bezczelna" i na jego spojrzenia odpowiadać tym samym, istnieje prawdopodobieństwo iż właśnie to skłoni go do okazania inicjatywy, a przynajmniej "zastanawiających" gestów. Wbrew pozorom zlewamy takie pytania jako wielce banalne i świadczące o niedojrzałości ale w pewnych sytuacjach dotyczących relacji międzyludzkich ciężko jest zidentyfikować co się naprawdę dzieje i jak dalej się to potoczy. Mam nadzieję że inni również podsuną Ci jakieś pomysły. Aha i byłbym zapomniał, jest jeszcze jedna opcja - okaż cierpliwość, faceci czasem długi mają rozruch więc może za kilka dni bez żadnych Twoich działań cokolwiek się wyjaśni :)

Gość gość
Problem (albo i nie problem) w tym, że poczyniłam już pewne kroki. Jego reakcje można by odczytać jako pozytywne, ale z drugiej strony, sam wiesz najlepiej, nie trudno w takim wypadku o nadinterpretację. Co do mowy ciała, to i w tym wypadku można się oszukać (jednym ze znaków pozytywnych mogloby być podnoszenie brwi na mój widok, ale z drugiej strony może tak człowiek reagować na wszystkich).

Gość gość
Najpierw sprawdz czy nie ma mikropenisa jak Mellygion, bo szkoda twojego czasu i wysilku.

jesli facet patrzy tylko i nic nie robi? --- to sprawa dzieje sie na pewno na przerwie w szkole

(jednym ze znaków pozytywnych mogloby być podnoszenie brwi na mój widok, ale z drugiej strony może tak człowiek reagować na wszystkich) --- bravo za poczucie humoru, hahaha ;-) usmialam sie z rana, a to jak smietana

Gość gość
cieszę się, że się do czegoś przydałam, byle tak dalej !!

Gość gość
Tak, akcja dzieje się w szkole na przerwia, poziom - nauczanie początkowe, on - 7 lat, ja - 5,5. Czasem dzielimy się kanapkami i napojem.

Gość gość
Japkiem tesz?

Gość gość
To proste. Czeka na jakiś gest z Twojej strony. Może w jakiś sposób zraził się bo go odepchnęłaś, okazałaś że sobie nie życzysz. I teraz on chce, żebyś to Ty pokazała, że chciałabyś, żeby coś zrobił. Jeśli nigdy cię nie dotykał to zapewne wkrótce to zrobi. Jeśli tak to odwzajemnij jego dotyk, bo może właśnie na to czeka.

Gość gość
trele morele

Gość gość
a g.piemu radosc

Gość gość
podnosze

Gość gość
Uśmiechnij się do niego. To często jest najlepsza zachęta ze strony kobiety. Szkoda że mało która potrafi zdobyć się na tak przecież prosty gest, większość buzia w ciup i mina księżniczki.

Gość gość
za bardzo jestem zestresowana by sie usmiechac

Gość gość
patrzy i myśli " KUURWA ALE SIę wjj****emmm"

Gość gość
Tak, jak napisał ktoś wyżej. On czeka na gest, dotyk z twojej strony. Widocznie była sytuacja, że chciał cię dotykać, albo całować, a Ty się wtedy odsunęłaś, albo nie odwzajemniłaś tego.

Gość gość
nie wiem, czego chcial, faktem jest, ze ze dwa razy, gdy sie zegnalismy, to wydawalo mi sie, ze jakby chcial przynajmniej podac dlon, ja ograniczylam sie do zwyklego slownego pozegnania, on zreszta tez