Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaniepoKojona Ona Ta mama

Czy za akceptowalne uważacie bicie dzieci jako metoda wychowawcza i pas i kapeć

Polecane posty

Gość ZaniepoKojona Ona Ta mama

kabel od Playstation 3, deską do krojenia.

Gość gość
nie nie nie nie nawet klapsów nie daję i dzieci grzeczne mam inne metody, potrafię użyć mózgu w wychowywaniu dzieci a nie siły.

Gość gość
Ja akceptuje to jak najbardziej, a nie potem te bezstresowo wychowywane dzieciuszka szacunku do starszych nie mają! Ja leje regularnie, tak dla zasady, sama po d***e dostawałam, żyje i mam się dobrze...

Gość gość
nigdy ni9czym dziecka nie uderzylam i nie mam zamairu, czasem dam klapsa reka ale on sie z tego smieje bo lekko go muskam:/

Gość gość
Byłam bita przez moje ojca całe dzieciństwo moi bracia też , praktycznie o wszystko , matka nie reagowała,nienawidzę go za to , mam dzisaj swoje dzieci ale nigdy w życiu ich nie uderzyłam, rozmawiałam tłumaczyłamcały czas , i powtarzam że je kocham i jestem z nich bardzo dumna.jestem dla nich przyjacielem na dobre i na złe, przemoc rodzi przemoc i do niczego dobrego nie prowadzi....tylko do tragedii w rodzinie i w całym dalszym życiu.

Gość gość
Ojciec mnie czasem bił i krzyczał, bałam się go, a teraz go nienawidzę. Masz odpowiedź.

Gość gość
sama byłam bita, moje rodzeństwo również, przez to czasami nie nawidzę mojego ojca, nie potrafię go kochać, a mam 38 lat. Mam dzieci i ich nie biję, czasami jest ciężko, ale zazwyczaj są kochane.

Gość Wielka Cindy
Nigdy nie bić dzieci! Cierpliwie i długo tłumaczyć, rozmawiać aż do skutku. Bijąc dzieci pokazujesz swoją słabość. Przemoc rodzi przemoc.