Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobryZnajomy

85 procent europejczykow ma 14 do 15 cm Czy wam sie to podoba czy nie

Polecane posty

Gość dobryZnajomy

Sprawdzone , udowodnione, potwierdzone

Gość gość
Dla mnie to ideal :)))

Gość dobryZnajomy
Tak to juz sie przyjelo ze polki " mdleja" na w8dok kolorowego!!! A oni traktuja je jak...... chyba kazdy wie..

Gość dobryZnajomy
...polska jest najbardziej zakomeksionym narodem w europie... nigdzie indziej ludzie nie przywiazuja tyle uwagi do wielkosci biustu, dlugosci penisa co w polsce. To jezt poprostu zalosne:/

Gość dobryZnajomy
Juz sie dawno wyprowadzilem!!! Czy swiat zmienie czy tez nie nigdy sie nad tym nie zastanawialem. Jesli mam co do powiedzenia to mowie!!! Tylko ciapy takie jak ty siedza cicho I boja sie odezwac - bo po co jak I tak "swiata nie zmienia"... smieszne I zalosne zarazem.

Gość gość
A azjaci?

Gość gość
co ty pieprzysz miałam 3 facetów i wszyscy mieli więcej niż 15 cm bzdury wypisujesz

Gość fajtłapa
Mialem kilka kobiet I zadna .I nie mierzyla ani nie pytala jak dlugi jest moj penis, a ty masz albo jakas manie przesladowcza ze mierzysz facetom fiuty albo masz miare w oczach. Ale to twoj problem

Gość gość
nie trzeba centymetra wystarczy wziąć w dłoń jak stoi i zobaczyć ile wystaje

Gość fajtłapa
Tak czy tak musisz wiedziec ile centymetrow ma twoja dlon to po pierwsze, a po drugie to pozostala - wystajaca czesc poza twona dlon tez musisz zmierzyc bo skad bedziesz wiedziala ile jest tam w sumie...

Gość gość
dłoń mierzy się raz i się już wie jeżeli wystaje tyle samo co jest w dłoni to prosty rachunek jeżeli połowe tego to tez wiadomo dobrze ktoś napisał kobiety maja miare w dłoni i w oczach

Gość fajtłapa
Miare w oczach I dloniach - smiechu warte. Powiedz kobiecie zeby podala ci np. 5 cm gwozdzia to nigdy nie dostaniesz dokladnie tego ktorego chcesz. No chyba ze wszystkie maja 5 cm :)

Gość gość
a na cholerę baba ma wiedzieć ile to jest 5 cm gwoździa ??? pokaz jej penisa to ci powie ile ma cm :)

Gość fajtłapa
Jak masz miare w oczach I dloniach to gdzie tu problem wiedziec ile to 5 cm???? Piszesz ze masz miare w oczach a po chwili nie wiesz ile to jest 5 cm. Hehe zalosne

Gość gość
Chyba masz małego skoro musisz się w taki sposób dowartosciowywac. :p

Gość gość
a ja mam 17 buheheh

Gość fajtłapa
.... wiedziala bys bez mierzenia ze penis ma 5 cm ale dlugosci np. gwozdzia juz bys nie potrafila okreslic! Ale jestes pusta albo po prostu gubisz sie w tym co piszesz ale to juz twoje zmartwienie...

Gość gość
Mój facet ma większego ;p

Gość fajtłapa
...tak mam bardzo malego. Takiego mikrusiego wrecz! Mam nadzieje ze ci sie humor poprawil choc na chwile I dasz spokuj innym facetom przez jakis czas. Bardzo mi przykro ze nie potrafisz swonej frustracj spowodowanej nedznym zyciem bez celow I sensu wyladowac w inny sposob obarczajac podswiadomie wszystkie niepowodzenia mezczyzn!

Gość gość
Fajtlapa- mikrus!!

Gość fajtłapa
...na ja w "wiadrze" nie dam rady zamieszac no ale w "szklance" to potrafie niezly wir zrobic... :)