Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _motylek_22

poród W którym tygodniu

Polecane posty

Gość _motylek_22

Witam ciężarne i mamusie, Mam pytanie odnośnie porodu, w którym tygodniu was zaskoczył? Jestem po poronieniach i strasznie się boję że urodzę przed terminem. Proszę o odpowiedz ;)

Gość gość
Zaskoczył mnie w dniu terminu z OM :)

a mnie rowniutko 14 dni przed terminem:) ale to bym bardzo wyczekiwany moment, wręcz chciałam urodzić jak najszybciej:)

Gość _motylek_22
Też chciała bym urodzić ok 2 tygodni przed terminem, jestem w 30tyg i wszystko daje się we znaki, ale jednak boję się panicznie porodu:(

Gość gość
nie mialam poronien, urodzilam w 42 tc :)

Gość gość
Urodziłam 19dni przed terminem z OM, a moje 2 strostry przenosiły tydzień...Nie ma reguły:) Myślałam, że to skurcze przepowiadające, hehe:) I narzekałam, że jak one tak bolą, to jak boli poród??? ;)

ja nie dość że na półtora miesiąca przed porodem trafiłam do szpitala, i była w nim az do wyjscia z dzieckiem na rekach, to strasznie siadał mi kręgosłup:( maluszek mi naciskał na jakiś splot, i ani siedziec ani lezec, jedynie chodzic, ale chodzic nie było mi mozna ze wzgledu na komplikacje, dopiero jak sie zaczał 37 tydzien to zaczełam dreptac i zapraszac synusia na swiat:) i tydzien sie zastanawiał:)

Gość _motylek_22
No nie ma reguły, a przesądów nie ma co słuchać:) lepiej spakuję się do września:) i będę cierpliwie czekać.