Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _BLE BLE_

Jak człowiek jest nieatrakcyjny to chociaż powinien być zadbany

Polecane posty

Gość _BLE BLE_

jak kobieta albo mężczyzna jest brzydka/brzydki z twarzy to powinni o siebie dbać x widzieliście ładną kobietę czy mężczyznę niedbającą niedbającego o siebie bo ja nie x doszłem do wniosku że jak ktoś się dobrze ubiera dba o sylwetkę ładnie pachnie to podwyższa się jego atrakcyjność i ludzie nie traktują jej za bardzo nieatrakcyjną

Gość jkhg
Dobrze mowi POLEJCIE JEJ

Gość gość
To prawda. Zreszta mowia - nie ma kobiet brzydkich sa tylko zaniedbane. Ktos dobrze ubrany, ladnie pachnacy, wysportowany, zadbane, lsniace wlosy - jest atrakcyjny. Glupi przyklad, na pewno widzieliscie te dziennikarke z tvp dobrosz-oracz czy jakos tak. Przeciez ona ma okropna twarz, taka plaska i po prostu krzywa, ale super sie ubiera, ladnie maluje, zawsze lsniace wlosy

Gość gość
to jest on. ble ble, wiecej optymizmu

Gość gość
faktycznie straszna ta baba

Gość jkhg
Sa ladne kobiety ktore nie dbaja o siebie tylko tego nie widac ze nie dbaja bo sa ladne

Gość NIEKTORE OSZPECAJA SIE
NIEKTOREkobiety oszpecaja sie nieladnymi niezadbanymi wlosami ... NIEKTORE MAJA ZEPSUTE CIALO-sam chory tluszcz...i trgo juz nie naprawisz nie poprawisz ,nos mozna poprawic zepsutego cielska juz nie

Gość KAZDEMU CO INNEGO SIE PODOBA
Jeden lubi kolor niebieski drugi woli zielony!! zrozumcie to dla jednego jejdnej kobeity jakis facet bedzie ladny druga stwierdzi że brzydki on jest!!

Gość ZEPSUTE CIELSKO
A CO xz zepsutnm cialem sam chory tluszcz??

Gość gość
Nieprawda. Nie ma czegos takiego jak piekna a niedbajaca o siebie. Trzeba uprawiac sport by utrzymac gibkie i atrakcyjne cialo. Trzeba sie myc. Dbac o cere by byla promienna. Depilowac sie. Stosowac maseczki na wlosy. Tylko faceci tego nie zauwazaja:) ja sie praktycznie w ogole nie maluje, ale to nie znaczy, ze o siebie nie dbam

Gość _BLE BLE_
nie wiem czy mi bardzo pomoże ale to że jestem nie zbyt ładny nie oznacza że mam o siebie nie dbać być gruby ubierać się jak wieśniak i brzydko pachnieć trza się zabrać za siebie :)

Gość _BLE BLE_
jest taka jedna młoda kobieta na osiedlu uważa się i jest uważana za brzydką a to dla tego że nie ładnie się ubiera włosy byle jakie nogi i pupa grube no i się nie maluje a moim zdaniem gdy by zaczęła ćwiczyć i zabrała się za resztę to by się nie jeden za nią zaczął oglądać