Gość gość Napisano Grudzień 20, 2017 Kurqa w tych czasach ty masz.problem ze znlezieniem prwcy hahahahah ja p*****le. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 20, 2017 A sorry to stary temat jakid pajac reaktywowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pshemo84 0 Napisano Grudzień 20, 2017 j'ebać prace ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 21, 2018 moim zdaniem warto zajrzeć na portal www.jobuj.pl, tam znajdziesz dużo ofert Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 8, 2018 A jakie masz CV? Co o nim uważasz? Może w tym leży problem? Może warto skotzystać z kreatora np. takiego jak ten: https://szybkiecv.pl/ ? Ja tu zrobiłam CV i fajnie podziałało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 22, 2018 ja mogę polecić zapoznanie się z ofertami na stronie www.jobuj.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2018 Czasem przyczyną niepowodzeń w szukaniu pracy mogą być źle napisane dokumenty aplikacyjne. Jak ja szukałam pierwszej pracy, to mi ktoś polecił taki kreator CV https://list-motywacyjny.pl/kreator-cv/ - za jego pomocą można sprawnie stworzyć w pełni profesjonalne CV. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 17, 2018 Idźcie do EuroKadry. Na spokojnie dostaniecie etat z dnia na dzień, dla każdego znajdzie się praca - pod tym względem naprawdę zaszły mocne różnice. Jeśli komuś tylko zależy na pracy, to coś znajdzie. Ogólnie na rynku jest mnóstwo opcji zatrudnienia, trzeba tylko wykorzystywać możliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleksiakicz 0 Napisano Sierpień 7, 2018 mój mąż odkąd zaczął ogłaszać się na efachowo.pl zdobył sporo zleceń, a z zawodu jest murarzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 23, 2018 Ten temat został bardzo fajnie wyjaśniony na stronie http://www.geocarbon.pl/co-to-praca-nakladcza/ mam nadzieję, że się przyda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 29, 2018 Ja pracę znalazłam dzięki personis, koleżanka korzystała z ich usług więc mi poleciła i faktycznie, dzięki nim mam teraz fajną pracę w której dobrze zarabiam, dodatkowo w moim zawodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 4, 2018 EuroKadra. Do nich idziecie i tam znajdujecie pracę. Nie ma z tym żadnych problemów. Każdy może coś znaleźć i to na fajnych warunkach. A jak to będzie dalej wyglądać? Na pewno perspektywy znalezienia pracy są teraz znakomite. Trzeba je tylko wykorzystać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marek Napisano Grudzień 6, 2018 Spróbuj poszukać przez Personis, są bardzo elastyczni, mają wiele ofert- z pewnością coś dla siebie wybierzesz Mój brat znalazł dzięki nim rewelacyjną fuchę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mateusz Napisano Grudzień 7, 2018 Ja do warunków w Warsaw Concierge Group nie mogę się przyczepić. Szanuje się tutaj pracownika, jak są jakieś pilne sytuacje że człowiek musi się zwolnić bo dziecko choruje to nie robią z tym jakiś problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adamm Napisano Grudzień 12, 2018 Rowniez polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ,.... Napisano Grudzień 12, 2018 nie tak to idzie jesli nie jestes komus potrzebny to żegnaj najwyzej umrzesz glodu na wygląd tez patrzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .... Napisano Grudzień 12, 2018 jedni maja własne firmy.drudzy spadki a niektorzy urodzili sie w bogatych rodzinach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .... Napisano Grudzień 12, 2018 duzo osob jest bez pracy i na ulicy mieszka albo w jakis kamienicach tanich ruderach jedni maja szczęście a drudzy przejebane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kadamer Napisano Grudzień 27, 2018 EuroKadra. Do nich idźcie. Nie ma żadnych problemów z pracą. Przecież znalezienie czegoś przez agencję nie jest specjalnie trudne. Kwestia waszego zaangażowania. Jeśli komuś zależy na pracy, to na spokojnie coś znajdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość berber Napisano Styczeń 7, 2019 EuroKadra - ten kierunek, pracy jest sporo, można trafić całkiem ciekawie, pracy jest bardzo dużo. Musicie tylko to jakoś sensownie wykorzystać. A czy to zrobicie? Na pewno potencjał jest ogromny. Rynek pozwala znaleźć zatrudnienie na genialnych warunkach, ale czy to wykorzystacie, to już całkiem inna sprawa. Na pewno pracy jest teraz bardzo dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość keszme Napisano Luty 12, 2019 EuroKadra, takie rzeczy załatwia się przez agencję pracy, coś znajdzie się dla każdego. Przecież akurat pod tym względem na rynku każdy może coś znaleźć. A czy je wykorzystacie? Moment jest taki, że można znaleźć zatrudnienie na znakomitych warunkach, ale czy je wykorzystacie, to już całkiem inna historia. Na pewno sytuacja na rynku jest sprzyjająca... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 18, 2019 Przez rok szukałam pracy, z a agencją pracy udało mi się wyjechać za granicę w kilka tygodni. Takie agencje jak MG Solution pomogą szybko znaleźć zatrudnienie w kraju i poza Polską. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość peneter Napisano Marzec 26, 2019 EuroKadra, pewnie że opcji pracy jest sporo. Każdy coś znajdzie, w różnych branżach. Generalnie pod względem możliwości zatrudnienia sporo się zmieniło. Jeśli ktoś chce znaleźć pracę, to ją dostanie bez większych problemów. I oby tak dalej to wyglądało. Skoro macie opcję zmiany pracy, to czemu z tego nie korzystacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pinezka Napisano Marzec 26, 2019 Polecam dobry poradnik w temacie: "Jak efektywnie poszukiwać pracy" - Jeff Taylor Doug Hardy Mnie osobiście bardzo pomogła ta książka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 1, 2019 Moje problemy ze znalezieniem pracy skończyły się gdy postanowiłam zdobyć pewne kwalifikacje. Wybrałam się do medycznej szkoły policealnej www.medica.edu.pl w Szczecinie. Po jej skończeniu znalezienie dobrze płatnej pracy stało się dla mnie znacznie łatwiejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sams Napisano Kwiecień 3, 2019 EuroKadra, idźcie do agencji pracy, pewnie znajdą wam zatrudnienie z dnia na dzień. Bardzo dużo opcji pracy, w różnych branżach. Kwestia taka, jakie macie oczekiwania, gdzie chcecie pracować. Na pewno jeśli ktoś chce teraz mieć pracę, to nie będzie mieć z tym większych problemów. Zatrudnienie znajdzie się dla każdego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pektoro Napisano Kwiecień 19, 2019 Korzystajcie z agencji pracy. Nie rozumiem, jak można teraz narzekać. Przecież opcji zatrudnienia jest całe mnóstwo, każdy może coś znaleźć, a rynek pod tym względem diametralnie się odmienił. Czemu zatem z tego nie korzystacie? Chyba jednak nie tędy wiedzie droga. Mylę się? Jeśli komuś zależy na pracy, to ją w tym momencie na pewno dostanie. O to też w tym wszystkim chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agnieszka Napisano Maj 9, 2019 Wiele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agnieszka Napisano Maj 9, 2019 Wiele firm nie zatrudnia indywidualnie tylko przez agencje, wiec tak warto spróbować. Brat bardzo szybko znalazł pracę przez agencję EuroKadra. Jest elektrykiem, w trzy dni znaleźli mu pracę w firmie normalnie na etat, z zarobków też bardzo jest zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eleza Napisano Maj 15, 2019 Tak się zastanawiam, może ktoś z Was szukając pracy też myślał o tym, żeby otworzyć własną placówkę bankową? Jak to wygląda w praktyce? Jakie warunki muszę spełnić? Chodzi mi oczywiście o franczyzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach