Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem bardzo ladna

Polecane posty

Gość gość

wymagam od partnera duzego przyrodzenia , ktory musi byc bardzo twardy i penetrowac mnie bardzo gleboko. Dlaczego w Polsce jest bardzo malo takich prawdziwych mezczyzn ? Spalam z nim i to bylo najpiekniejsze co mnie w zyciu spotkalo , delikatny wszedl bardzo gleboko i czulam jaki jest gruby , twardy a on robil to szybko ale bardzo dlugo bo syczalam z przyjemnosci . Dodam tylko ze pochodzi z afryki i jest studentem. Powiedzcie prosze dlaczego nie ma w polsce wiecej takich mezczyzn? Pozdrawiam was Danusia.

Gość gość
afrykanczycy sa najlepszymi kochankami na swiecie Danusiu

Gość gość
masz racje ze zrobilas to z murzynkiem tez bym tak chciala bo w Polsce to albo geje albo pedalki

Gość gość
Od ponad roku spotykam sie ze studentem ciemnej skory z afryki. Jest znakomity i nie zaluje tego co robie. Moj maz nic nie wie i mowi , ze jestem jego naj. Polecam wszystkim takiego kochanka.

Gość gość
moj chlopak ma 20 cm i potrafi to robic przez 30 minut caly czas wiec dlaczego takich mezczyzn nie macie???????

Gość gość
poznalam faceta ktory penetruje mnie i mojego chlopaka i jest nam bardzo dobrze

Gość gość
ja tez spotykam sie z chlopakami ciemnoskorymi i robie to czesto poniewaz wiem jaka piekna milosc potrafia dac kobiecie