Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościiiiii

problem z chłopakiem

Polecane posty

Gość gościiiiii

witam kobiety. Słuchajcie zastanawiam sie co mój chłopak o mnie myśli tak naprawę! Jesteśmy ze sobą prawie 3lata. Jednak zauwazylam ze wcale sie o mnie nie stara. Wraca z trasy to żyje tylko kolegami. Już mnie to przerasta bo kiedyś potrafił iść ze mną na spacer a teraz nic kompletnie. Ja mu gotuje piorę robię co tylko sobie zyczy. Jestem na każdą jego prośbę. Kocham go ale nie czuje sie jak kobieta. Nie wiem co mam robic zacząć go olewać?

Gość gościiiiii
? ?

Gość gość
kolejna "zakochana sprzątaczka"!!!

Gość gość
jak cię nie szanuje to już szanować nie będzie !!! zresztą ty sama się nie szanujesz!

Gość gość
po prostu przestan to robić. przez to ze on ma ciebie na kiwniecie palcem to tak jest. stań sie taka jak on to zobaczysz reakcje

Gość gość
no to wtedy ją rzuci zupełnie i dopiero będzie płacz! lepiej już płaszczyć się przed nim jak ostatnia ścierka to może zostanie?

Gość gość
Poczuł się już "pewnie". Po takim czasie myśli, że już jesteś jego własnością i nie musi o Ciebie zabiegać i się postarać na jakiś romantyczny gest. Powiedz mu, co czujesz i że chciałabyś się znów poczuć kochana.

Gość gość
a co da rozmowa?? bedzie widział jej czuły punkt i bedzie to wykorzystywał. niech sie poczuje tak jak ty

Gość gość
na pewno jak mu powie to on zacznie ją strasznie kochać - ale wy naiwni!!!

Gość gość
no ja mam chwilowo to samo przy czym u nas jest dodatkowo dużo innych problemów... no ale jest niestety tak że wraca po [racy i już mnie nie zauważa tylko jakieś gry.... Ale mam taki plan że od dziś nic po nim nie posprzątam. Tak jak dzis po obiedzie zostały naczynia na stole tak będą stały do jutra i może jak jutro zauważy to mu wytłumaczę na czym polega mój protest. Ja teraz bardziej pilnuje porządku ponieważ studiuje i teraz jestem caly czas w domu ale nikt nie powiedzial ze z tego wzgledu mam po nim sprzatac cale wakacje.. Tak wiec zaczynam protest :D

Gość gość
ciekawe jak długo wytrwasz?

Gość gość
nie wiem bo brudne naczynia w pokoju już teraz mnie w*******ą ale wytrwam :) nic po nim nie rusze

Gość gość
rozmowa nic nie da! trza go walnąć w łeb!

Gość gość 1812
ale jak według was mają wyglądać takie rozmowy?? ma mu powiedziec że zle jej z tym ze juz o nią tak nie zabiega jak dawniej?? to on jej powie że ona mu nie daje tak czesto jak dawniej albo jeszcze cos innego i do czego niby ma zmierzac taka rozmowa??

Gość gość
ale same ich tego uczycie. sprzątacie, prasujecie. jakby wam ktos ciagle gotowal i uslugiwal to tez byscie d**y z niczym nie ruszyly. bo po co jak ktos to zrobi

Gość gość 1812
a macie może jakieś pomysły żeby facet przestał cały czas siedzieć w domu na kompie i zaczął sie interesować jakimiś wyjściami??

Gość gość
robią tak, żeby do innej nie poszedł! żałosne d*podajki! a faceci mądrzy! pobzykają, wykorzystają - a i tak się nie ożenią - na żonę bierze się porządną dziewczynę!

Gość gość
gość 1812 a macie może jakieś pomysły żeby facet przestał cały czas siedzieć w domu na kompie i zaczął sie interesować jakimiś wyjściami?? xxxxxxxxxxx znajdź takiego, co jest zainteresowany wyjściami! po co chcesz na siłę kogoś zmieniać?

Gość gość
"a macie może jakieś pomysły żeby facet przestał cały czas siedzieć w domu na kompie i zaczął sie interesować jakimiś wyjściami?? " Dobre pytanie xD Ja przez mojego sama zaczęłam grać z nim w jakieś gierki i najgorsze jest to, że mi się to spodobało. Ale mój chyba nie jest aż takim skrajnym przypadkiem, bo o ile nie miał tragicznego tygodnia w pracy, to raczej lubi w weekendy ruszyć się z domu na rower, basen czy do kina...

Tak! Ma mu powiedziec to wprost! Ze chcialaby aby gdzies ja zabral,aby o nia zabiegal. Moze on mysli ze jak sa te 3 lata razem to po co ma o nia zabiegac? Ona by tego chciala, a on tego nie wie. I sie nie dowie jak ona mu tego nie powie.

Gość gość
yellowtea - ile masz lat? 13?

gość coz Ci nie odpowiada w tym co powiedzialam? Gdy teraz mu to odpusci bedzie juz tak zawsze.

Gość gość
ona odpuściła mu już dawno!

Gość gość 1812
ja sama nie jestem iprozowa wiec taki imprezowy typ miał by ten problem ze mna:) ale raz na tydz mozna gdzies wyjsc

Gość gość
Jak mnie wkurzało, że mój wiecznie grał w jakieś kretyńskie gierki na telefonie, zamiast porobić cokolwiek ze mną, to mu to w końcu powiedziałam i wyobraźcie sobie, że je usunął i nie gapi się wiecznie w telefon teraz. No, ale po co rozmawiać.

Gość gość
już widzę jak po rozmowie zostawia dla niej kolegów

Gość gość 1812
no dobra ale jak ktoś już próbował rozmów a i tak dzień w dzień jest to samo?? oczywiście jest jeden sposób, można się rozebrać rozrkoczyć wsadzić palce w c*pcie i zacząć udawać orgazm... wtedy by sie pewnie chociaz na chwile zwrociło jego uwagę:D ale moze ktos ma pomysly nie zwiazane z seksem?