Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słoń Trąbalski 01

Czy wasi faceci znają waszą przeszłość seksualną

Polecane posty

Gość Słoń Trąbalski 01

Mają pojęcie, z iloma facetami wcześniej spałyście? Wiedzą, że uprawiałyście wcześniej seks analny?

Gość gość
Gdyby się mój dowiedzał prawdy to by nie chciął ze mną mieć więcej nic wspólnego.

Gość gość
Ja akurat jestem dziewica i nigdy sie z tym nie zdradzam. Nie wygladam jak dziewica i nie jestem przesadnie niesmiala. Chce zeby facet mnie pokochal taka jaka jestem. W odpowiednim czasie, odpowiedniemu facetowi o tym powiem. Jak na razie trafiam na idiotow.

Gość gość
Dziewica i ma facetow? Jakas nowosc. :-D

Mój zna, bo ja nie miałam prawie żadnej przeszłości seksualnej, no może oprócz pocałunków i jakichś tam macanek. Za to ja o jego przeszłości wiem niewiele, wiem że miał kilka dziewczyn przede mną i mogę się tylko domyślać. W każdym razie wszystko już umiał jak trzeba, więc jakąś przeszłość na pewno miał :p Zresztą mało mnie to interesuje, gdybym pytała pewnie by mi powiedział, przynajmniej częściowo

Gość gość
Myslisz, ze zwiazek to tylko seks? W sumie chyba 99% facetow tak uwaza, dlatego ciagle jestem dziewica czekajaca na ten 1%.

Gość gość
Ja akurat nie lubię tego rodzaju sexu, ale wie ilu miałam facetów...za to jego przeszłość mnie poraziła. Pozdrawiam

A dlaczego miałby nie znać? :D Cokolwiek robiłam czy nie robiłam to nie mam pojęcia czemu miałabym się tego wstydzić.

Gość do krwawa
ale ty chyba bylas akurat dziewica, co? ;)

Gość gość
kobiety raczej nie mówią o swojej przeszłości seksualnej bo większość się puszcza a mężczyźni chcą porządnych kobiet ot co.

Gość gość
mój zna, i nie mam nic do ukrycia, za to jego przeszłość mnie bardziej zaskoczyła :0

no to juz szczyt wszystkiego,absolutny brak szacunku!!to co sie robilo z kim w lozku to prywatna sprawa a nie temat do rozmow.to rowniez szaczunek do poprzedniego partnera,co mnie z nim laczylo,pozostawiam tylko sobie i jemu w pamieci.

Gość gość
gość mój zna, i nie mam nic do ukrycia, za to jego przeszłość mnie bardziej zaskoczyła :0 xxxx za mało przer****ł i liczyłaś na więcej

Gość gość
czarna79xxx no to juz szczyt wszystkiego,absolutny brak szacunku!!to co sie robilo z kim w lozku to prywatna sprawa a nie temat do rozmow xxx Zgadzam się. Ja swojej dziewczynie nie mam zamiaru mówić, że wcześniej korzystałem z prostytutek to moja sprawa.

"do krwawa ale ty chyba bylas akurat dziewica, co? " W każdym bądź razie nic nie ukrywam :P

Gość gość
mój zna, i nie mam nic do ukrycia, za to jego przeszłość mnie bardziej zaskoczyła :0 xxxx za mało przer****ł i liczyłaś na więcej widać że jakiś małolat z Cibie lub niedojrzały facet...więc nie będę Ci się tłumaczyć z sexualnej przeszłości mojego chłopaka. Pozdrawiam

"krwawa. Ja na twoim miejscu, wstydziłbym się, że się urodziłem" Na szczęście ja na swoim miejscu jestem bardzo zadowolona :) Ciebie już los pokarał Twoim żywotem.

Gość lepiej zeby facet
wiedzial i mial prawo wyboru

18:46 korzystales z uslu prostytutek jak wiekszosc mezczyzn,ja nawet bym partenerowi nie zadala takiego pytania,bo znam odpowiedz-na 99,99999%odpowiedz brzmi tak.nie naleze do naiwnych,za dobrze znam zycie:P

"Na szczęście ja na swoim miejscu jestem bardzo zadowolona usmiech.gif" Po mojemu to znaczy, że gusta mas spaczone... "Ciebie już los pokarał Twoim żywotem." Niby czym? I co to za ciemnogród, żeby wierzyć w coś takiego, jak los?

"jak wiekszosc mezczyzn,ja nawet bym partenerowi nie zadala takiego pytania,bo znam odpowiedz-na 99,99999% odpowiedz brzmi tak" Cóż, fajne środowisko:D ­ "Po mojemu to znaczy, że gusta mas spaczone..." Po mojemu ja mam dobry humor, a Ty wiecznie jesteś zgorzkniały i samotny. "Niby czym? I co to za ciemnogród, żeby wierzyć w coś takiego, jak los?" Czym? Wyżej już wymieniłam. I masz rację, wiara w bożka który zakazuje wszystkiego i każe się wielbić na kolanach jest taka nowoczesna:D

krwawa jakie znowu srodowisko?zycia nie znasz?a moze Ty z takich co pieprza MOJ MISIU TO NA KURVY BY NIGDY NIE POSZEDL I WOGOLE BEDZIE MI WIERNY DO KONCA ZYCIA:P wytrzezwiej to pogadamy:D

Ja z takich która unika d****arzy. A może Twój kochany Ci jeszcze powiedział, że z prostytutką to nie zdrada i mu pozwalasz się czasem "rozerwać"?:D Fajna tresura.

"Po mojemu ja mam dobry humor, a Ty wiecznie jesteś zgorzkniały i samotny." Czyli intuicję też masz spaczoną "Czym? Wyżej już wymieniłam. I masz rację, wiara w bożka który zakazuje wszystkiego i każe się wielbić na kolanach jest taka nowoczesna" Nie wierzę w żadnych bożków. A co do części forumowiczów, to powiedzmy sobie szczerze: dobry ateista = martwy ateista :D

Czarna, chociaż no rozumiem, jak masz problemy łożkowe ze swoim treserem to wolisz by przeszedł się do profesjonalistki :) Wszystko dla ludzi, ale nie w moim stylu. ­ "Nie wierzę w żadnych bożków" A w co wierzysz? Jak dla mnie rozpisujesz się o bożkach (jednym z paru tysięcy wymyślonych). Ale teraz życzę miłego wieczoru poświęconego na wypisywanie na kafe swoich religijnych pierdół ;)🖐️

Widzisz krwawa. Ja piszę i mnie się czyta. Ty piszesz i ciebie się olewa. Taka różnica między nami

Gość gość
czarna widać wychowała się w patologii skoro wierzy, że 99% facetów korzysta z prostytucji!