Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam wiadomosci o pewnej osobie

Polecane posty

Gość gość

Prosze was I pomoc chodzi mi o to czy ktos z was wie cos na temat tej osoby ktora tutaj pisze notorycznie ( chodzi mi o ta wariatke z USA badz kanady) o ta co sie chwalila ze pracowala w spa tudziez factory ze nikt jej nie lubil w pracy itd itp wiecie o kogo mi chodzi? O ta wariatke forumowa czy ktos moglby napisac o niej cos wiecej?

Gość gość
taka blondynka?

Gość gość
Nie wiem czy jest blondynka wiem ze ma na imie Basia Anna..

Gość gość
no wiem o kogo ci chodzi, ale jakich wiadomosci na jej temat szukasz?

Gość gość
Czegoklowiek jej dane wszystko co mogloby mi pomoc zabrac sie za nia od strony prawnej! Pomoglabys? B prosze!;)

Gość gość
chodzi o jej rasistowskie teksty ? szkoda czasu na kogoś o ograniczonym światopoglądzie, zajmij się własnym życiem zamiast ścigać forumowych trolli

Gość gość
a co ona ci zrobiła że chcesz się za nią wziąć od strony prawnej?

Gość gość
to ta co zalozyla topik "wiem ze glupie ale musze zapytac"??

Gość gość
Tak to ona

Gość gość
Moja ulubienica :O ciaglr tu przesiaduje i odzywa sie na kazdym topiku (latwo ja poznac po rasizmie, wyzwiskach, bledach ortograficznych i wykrzyknikach). Niestety nie mam jej danych, a co ci zrobila (poza glupimi odzywkami, ktore ja osobiscie olewam)?

Gość gość
buhaha sra w pory laska :D moja rada zglos sie na policje lub do prokuratury. Zbierz screeny, maile, jej wypowiedzi na forum czy co tam masz. Ja tak zalatwilam laseczke ktora tutaj wypisywala. Musiala publicznie przeprosic i zaplacic grYwne

Gość gość
jakby mnie ktos obrazal to nie szukalabym zemsty na policji tylko ... przestala odwiedzac to forum, koniec ende, kropka.

Gość gość
I co chcesz ją ukarać za błędy ortograficzne czy za to że ma głupie odzywki? Swoją droga popieram wypowiedź wyżej. Ja przestałabym odwiedzam forum.

Gość gość
prosze was nie badzcie smieszne...przestac odwiedzac forum?? co jeszcze moze zamknac sie w domu? Nie wiecie jak jest w usa. Tam krzywo na kogos spojrzysz i mozesz dostac wezwanie do sadu

Gość gość
Buhaha g.... Mi zrobicie;)!

Gość gość
Hehe szmato debilka to cie urodzila p**do niemyta!!!!!!

Gość gość
hehehe to mi pojechales ,wiesz chyba sie poplacze normalnie hahah

Gość gość
za ciebie powinni sie zabrac od strony prawnej za to jak sie odzywasz do innych i ich wyzywasz. Obrazasz innych za sama jestes "idiotko do potegi entnej" bo nie potrzebujesz jej danych tym bardziej ze kto normalny by tu takowe podawal

Gość gość
oj tam oj tam na glupkow nie ma lekarstwa. Ignoruj najlepiej, daj jej sie poczuc lepiej. W koncu skoro nie potrafi sie dowartosciowac inaczej niz tylko bluzgac na forum no coz. Wiekszosc tutaj to nudzace sie przegrancy i stad tyle bluzg, rasizmu, epitetow. Niech sobie pisze. Lej na nia

Gość gość
Swietne prowo :D wiesz my mamy adresy ,numery telefonow i takie tam, ale to wszystkich lacznie z ROR :D:D

Gość gość
za ciebie powinni sie zabrac od strony prawnej za to jak sie odzywasz do innych i ich wyzywasz. Obrazasz innych za sama jestes "idiotko do potegi entnej" bo nie potrzebujesz jej danych tym bardziej ze kto normalny by tu takowe podawal ----- to bylo do mnie kretynko??? Wiesz, dzieci w szkole podstawowej juz ucza sie rozumienia tekstu pisanego!! Ty takiej umiejetnosci NIE posiadasz wiec jestes dla mnie debilem do potegi entnej!!!

Gość belejqa
A to ze ty komus pojedziesz od kretynow I debili to tez swiadczy o twoim WIELKIM wyksztalceniu :D I kto tu jest debilem ! hehhe

Gość gość
Wielkie wyksztalcenie? Przeciez ona nie sklonczyla nawet podstawowki. Sama pisze: "Wiesz, dzieci w szkole podstawowej juz ucza sie rozumienia tekstu pisanego!!" a jej tej umiejętności brak :) to juz wiadomo na jakim etapie sie zatrzymala w edukacji. Pewnie kobita ktora sciga zbyt zawile pisala. Hahaha :)

Gość gość
I wszedzie widzi idiotki, debili i kretynki do potengi entej. Pewnie w domu ma same lustra. :D

Gość gość
Ty za to tepy polski osle skonczylas!!!! Zazdrosny marginesie spoleczny! Bardzo sie ciesze ze ta dziewczyna wam tutaj tak pisala I faktycznie jedyne co mozecie to jej naskakac prymitywy jedne heheh

Gość gość
"Zazdrosny marginesie spoleczny!" Buahaha. Czego zazdrosny? :D Jezyka jak z kibla? Tez sie cieszymy ze sie cieszysz z prymitywa ktory zalozyl temat a potem wszystkich poobrazal. Pozdrawia margines spoleczny. :)

Gość gość
No dowal bardziej tuku jeden tamta dziewczyna ma z was polewke I ja mam tez;))))) takie ciotki idiotki nic ponadto;)

Gość gość
do potegi entnej!!! --- raz moglas sie pomylic ale drugi raz powtorzylas. Do entej mowi sie i pisze do jasnej cholery !

Gość gość
zglaszam twoj wpis panienko,