Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafe777

czy doszło do zapłodnienia

Polecane posty

Gość gość
spokojnie :) szanse sa marne na to zebys byla w ciązy. w ciaze az tak latwo sie nie zachodzi a bez seksu raczej do zaplodnienia nie dojdzie. trzeba trafic na dni plodne a jak nie to nic z tego. wiem to z swojego przykladu. chlopak wlewal sie we mnie a w ciazy nie jestem wiec ty raczej nie masz sie czego bac ;) pozdrawiam :)

Gość gość
"prawdopodobienstwo wynosi jakies 30-40%" Bzdura. Pełny stosunek w dni płodne u zdrowej pary to 25-30%. To nie jest wiedza o seksie. To jest wiedza z zakresu anatomii. O procesie zapłodnienia uczyli mnie w 4. czy 5. klasie podstawówki, powtórka była w 3. klasie liceum. To jest przerażające, że rzekomo tak wybitna jednostka nie posiada podstawowej wiedzy z zakresu anatomii człowieka. Nie wiem o czym to świadczy... O niedoskonałości systemu edukacji??? Co do dlugich cykli - jakie badania miałaś robione?

Gość gość
Testu nie wykonuje się 6 dni po połączeniu plemnika z komórką jajową, a 6 dni po zagnieżdżeniu się zarodka w macicy, do czego dochodzi nawet 10 dni po sytuacji, która może skutkować ciążą.

Gość gość
Takich prymusów wypuszcza terażniejsza szkoła.

Gość kafe777
jezu, co Ty tu kobieto z jakąś masturbacją wyskakujesz i z innymi bzdetami, skoro nikt tu o tym słowem nie wspomniał. ;o Ty masz chyba jakieś braki, jakieś potrzeby rozmowy o tych sprawach i raczej o swojej moralności. Zdzirą mentalnie, to raczej jestes Ty, moja droga, bo jakoś inna potrafią normalnie odpowiedzieć na moje pytanie, bo skąd mam znać na to odpowiedź, a Ty co komentarz, to wyjeżdzasz z czymś innym.. siedzenie u chłopaka na kolanach i całowanie się nazywasz ujeźdżaniem, wyskakujesz z jakąś masturbacją... wszystko z Tobą okej? chyba opisujesz tutaj swoje przeżycia, wrażenia i samą siebie. :) od tematu mojej szkoły to już się odczep, przyczepiłaś się tego, jakby strasznie mocno bolały Cię moje oceny. a to nie ma żadnego związku z tym tematem. Temat męża też zostaw. Nie wmawiaj mi, że jestem zdzirą, bo wiele moich koleżanek sypia z chłopakami po 2 m-cach od poznania i twierdzą, że to z miłości. Ja mojego kochanego znam 13 lat i poza opisaną sytuacją żadnej podobnej między nami nie było. Jeśli masz jakieś problemy z tym tematem, a widać, że tak, to wybierz się do jakiegoś seksuloga może.. zamiast bezpodstawnie mnie obrażać. a skoro jesteś lepsza od wszystkich innych, to pochwal się sobą. :)

Gość kafe777
szczęściara :) a jeśli dana sytuacja przytrafiłaby się w dni płodne?

Gość gość
Cnotki są najlepszymi panienkami do kochania ze znakie jakości 'Q"

Gość kafe777
przepraszam dziewczyny, ale z niektórymi z was wszystko okej? ja nie wiem, czego was uczyli w liceum, ale mnie uczą polskiego, matmy, języków obcych, fizyki, historii, przedsiębiorczości, chemii, biologii.. a was uczyli tylko o seksie? to zazdroszczę. :) u mnie na biologii uczą o ekosystemach, ochronie środowiska, o budowie ciała człowieka, temat seksu to może 3-4 lekcje, więc przepraszam bardzo, dlaczego wymagacie ode mnie wiedzy na wszystko w tym temacie? jestem młodą dziewczyną, nieuprawiającą seksu, niezabawiającą się w żadnen sposób z chłopakami, więc skąd ja mogę widzieć takie rzeczy? ostatnio 17 po urodzinach mojego chłopaka spaliśmy w bieliźnie, oczywiście trzeźwi i rozmawialiśmy o tym, że nie widzieliśmy się nago przez tyle czasu. chcieliśmy sprawdzić czy będziemy się krępować... zaczęliśmy się całować, siedziałam mu na kolanach, trochę to trwało i wiem, że trochę mu poleciało.. zapytał, czy będziemy to robić, powiedziałam, że nie i poszłam się umyć.. więc przepraszam, co wy do mnie macie? halo, ja mam już 19 lat

Gość kafe777
do osoby, która napisała o teście. czyli jeśli to stało się 17, może już 18, bo to było w nocy, a test wykonam ok 30, to wynik powinien być właściwy?