Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dylemat spaślaka

Polecane posty

Gość gość

Hej. Ostatnio popadłam w nudę i monotonię, w moim życiu nie działo się nic, więc zaczęłam więcej jeść. A to zupka chińska na pocieszenie, batonik, chipsy. Praktycznie codziennie. Sportu nie uprawiam, jedynie coś tam posprzątam w domu i wyprowadzę psa. Obecnie ważę 60 kg przy wzroście 165. Mam wielką d**ę (kolega powiedział, że niczym Kim Kardashian), małe wiszące cycki i totalny brak nadziei na zmianę. Boję się, że jak zacznę jeździć na rowerze to piersi całkiem zanikną, a nogi i d**a będą większe. To już chyba wolę obecny stan, przynajmniej się nie przemęczam, a faceta i tak nie mam i nie chcę mieć. Co możecie mi poradzić?

Gość gość
A co mamy ci doradzić skoro stan obecny cię zadowala?

Gość gość
Nie zadowala, ale nie wiem czy warto się męczyć, by było gorzej. Chciałabym zmniejszyć sobie ten tyłek i uda, ale nie wiem czy to możliwe.

Gość gość
Jak nie spróbujesz , to się nie dowiesz. Ale pewnie można zmniejszyć tyłek i uda odpowiednimi ćwiczeniami.

ja ważę tyle samo i ten sam wzrost, ale poszło mi w cycki:-P masz pecha, że Tobie nie poszło:( no i tyłek też mam duży i nogi grubsze. gorzej, że raczej nie mogę się forsować ze wzgl na stan zdrowia, ale i tak coś tam będę sobie ćwiczyć,. już drugi dzień nie jem tego, od czego tyję. ja chcę schudnąć 5 kilo, ale generalnie waga mnie mało obchodzi a bardziej wygląd. może pływanie byłoby dobre dla Ciebie? na pewno dasz radę.

Gość pupiasta
Nie da się spalić tłuszczu z wybranych partii ciała. Proporcje ciała, to gdzie odkłada się tkanka tłuszczowa w największych ilościach jest zaprogramowane w genach i nie da się tego ,,przeprogramować". Rozumiem Twój dylemat bo mam podobnie. Z tym ze ważę sporo więcej od Ciebie, piersi mi nie wiszą, ale również nie grzeszą wielkością, a tyłek wielki jak u Kardashian i nogi grube jak parówy...

Gość gość
Mama się ze mnie śmieje, że już od niemowlęcia miałam uda jak atletka :) Dzięki za zrozumienie. Postaram się ograniczyć zupki i chipsy do minimum, no może raz w tygodniu sobie pozwolę. Zaraz zaczną się studia, więc będę dojeżdżać rowerem. A jeśli chodzi o piersi to chyba zacznę zbierać na sylikon :)

Gość julka19xx
to jeszcze więcej wpierdzielaj, niedługo będziesz takim tucznikiem co się w drzwiach nie zmieści.