Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelek000

Estetyka intymna

Polecane posty

Gość karmelek000

Kobietki, zachecam do pisania o swoich doswiadczeniach z estetyka intymna. Ja bylam na zabiegu Monalisa Touch bo mialam duze zmiany w tych okolicach w skutek porodu naturalnego i dodatkowo naciecia krocze, naprawde bylo to odczuwalne na codzien i podczas stosunku, do tego zmienil isie wyglad intymne i nie dsoc ze cala sie zmienilam to jeszcze tam. Zabieg bardzomi pomogl i wrocilam do dawnej formy i fizycznie i psychicznie.

Gość Zadowolona_Pani G
Cześć, dobrze, że temat został poruszony, bo to ciągle w Polsce temat tabu niestety... Ja robiłam i jestem zadowolona, szczerze mówiąc zmienił ten zabieg moje życie seksualne o 180 stopni! Trochę zrobiłam to z egoizmu ;p (powiększenie punktu G) - zapłaciłam około 3 tysiące w Katowickiej klinice GYNCENTRUM- http://www.estetyka-intymna.pl/ . Moim zdaniem jest to cena naprawdę niska w proporcji do jakości. Zalety? Mój facet może bez problemu zlokalizować punkt plus możemy kochać się bez przerwy! Wady? Uczucie dyskomfortu przez pierwsze 3 dni po zabiegu u mnie. ALE POLECAM SZCZERZE!

Gość jak zabieg zmienił moje życie
ja byłam bardzo niezadowolona z wyglądu swoich miejsc intymnych, do tego stopnia, że z partnerem kochaliśmy się tylko w ciemności, nie lubiłam też kiedy mnie tam dotykał i kiedy tylko było to możliwe unikałam seksu, a wizyta u ginekologa była dla mnie niewyobrażalnym koszmarem. Zdecydowałam się na zabieg tak jak Ty w Katowicach w http://www.estetyka-intymna.pl/, lekarz bezpłatnie najpierw mnie zbadał a potem poradził, który zabieg przyniesie w moim przypadku najlepsze efekty. W moim przypadku użyto nici, dlatego dochodziłam do pełni sił przez niecały miesiąc, ale ten zabieg całkowicie odmienił moje życie. Nie tylko lekarz całkowicie odmienił kształt moich warg sromowych,teraz o wiele mniejsze i wręcz piękne :)ale także nie widać, żadnej ingerencji, wreszcie zaczęłam czerpać satysfakcję z seksu. Jestem taka szczęśliwa i zadowolona zarówno z zabiegu, jak i tego miejsca. Polecam to miejsce każdej kobiecie, która ma kompleksy z powodu budowy swoich miejsc intymnych

Gość gość
WON z tą nachalną reklamą!!! Wypad z kafe!