Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukryta prawda

Mam w ręku 55 500 co zrobić z tymi pieniędzmi

Polecane posty

Gość ukryta prawda

? Właśnie tak się zastanawiam co zrobić? Postanowiłam że może by zapłacić Internet NC+ Cyfrowy Polsat Za 3 lata z góry ale co dalej?? Tak sobie pomyślałam żeby jeszcze dać po 2000 na prąd, gaz, telefon stacjonarny, telefon komórkowy, czynsz, kredyt mieszkaniowy oraz wodę. Czy naprawdę jest konieczność płacenia tego na bieżąco. Oni mieliby pieniądze na koncie i najwyżej by sobie odliczali z tego co dostali? Jak myślicie?

Trochę zaoszczędziłabym przez cały rok nie miałabym musu płacenia rachunków w terminie. Sądzę że jakbym tak postąpiła zostałoby mi jeszcze trochę na jedzenie.

Gość gość
ty naprawde az taka głupia jestes?:o

Gość gość
Kup sobie extra futro, biżuterię i perfumy :)

Gość gość
ona po prostu myśli innymi kategoriami :D

Też se kupie ale chciałabym być wolna od rachunków. Nie być zmuszona płacić wszystkiego na bieżąco. A tak współdzielnia, telekomunikacja, play, gazownia, elektrownia, Polsat i nc+ mieliby pieniądze na koncie a ja miałabym spokój święty.

Gość gość
Mozesz zrobic na koncie stałe zlecenie i tez miec spokój.

Gość wybaczcie ale mam okres
przestańcie niech sobie marzy, to nie są takie pieniądze z którymi nie wiadomo co zrobić

Gość gość
Pomarzyć każdemu wolno, więc autorka marzy.....Też tak kiedyś miałam ale jak zaczęłam porządnie zarabiać to nagle fascynacja posiadania dużych pieniędzy zbladła i spowszedniała.

Gość hymen
Gratuluje jesteś chyba jedyną osobą w Polsce, której jeszcze nie okradł tusk z kochankiem rozstowskim.

Gość gość
Bmw za 55,5 tys???? Chyba jakies uzywane, bleeee

Gość gość
21.08.13 [zgłoś do usunięcia] x lepsze to niz twoje tico za 1500 zl

Gość gość
zrób sobie wakacje

Gość gość
przelej mi na konto

Gość fanklub durnej ukrytej prawdy
ukryta pewnie ZUS obrobiła, zrobiła skok na ZUS... parę miesięcy temu się tu żaliła na ZUS to może to jakiś szachraj... Ukryta ty pewnie w urzędzie pierdzistołczysz, co?

Gość gość
Z taką kwotą to faktycznie nie bardzo wiadomo co zrobić... o ile nie masz np. kredytu do spłaty, na porządny interes za mało, przepierdzielić na głupoty szkoda... ja bym pojechała na wakacje za te 5.500 a resztę na jakąś lokatę. Rachunki do przodu płacić to głupota, zresztą tak się nie da chyba... A ja płacę wszystko przez internet i zajmuje mi to ok. pół godz w miesiącu

Gość gość
Nie płać rachunków z góry, bo jeśli umrzesz nie skorzystasz z tej kaski.

Gość bernank
mając taką kwotę w ręku to możesz kupić powiedzmy 10 arów działki rolnej nad brzegiem rzeki lub jeziora , czyli w ciekawej lokalizacji turystycznej z widokiem na morze albo na góry i poczekać spokojnie aż Gmina zmieni statutowo przeznaczenie działki na budowlaną a póki co to na działce rolnej może rosnąć kapusta i szczaw a dorodne kozy i capy będą się tuczyć , krowa łaciata też może być a jeżeli chcesz tę forsę zainwestować i za pół roku zyskać 100 % , czyli 50 tys. zł. to polecam zainwestować już teraz tu http://stooq.pl/q/?s=kgh zainwestować 55 tys. zł. i zyskać 50 tys. zł. za pół roku , a może warto ?

Gość gośćść
ukryta - pochwal się na czym się tak dorobiłaś? Podobno wyłudzałaś zasiłki z ZUS, prawda to?