Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem bardzo ladna i bardzo nieszczesliwa

Polecane posty

Gość gość
i mysle ze taka bogata sławna osoba widzi najwyraźniej,że kasa nie daje tego szczęścia..biedni ludzie żyją w tej iluzji,że gdyby mieli kase,wszystko byłoby dobrze a bogata osoba pozbawiona jest tych złudzeń

Gość bernank
Tobie jest potrzebne jedno czyli porządna szkoła życia i szkoła przetrwania , po tygodniu takiej szkoły z głodu nauczysz się krasulę na łące wydoić i każdą kroplę mleka zliżesz z ssutków krasuli, w lesie totalnie pokąsana przez komarzyce nazbierasz kosz jagód aby sprzedać i zarobić na chleb , ziemniaki młode upieczesz w ognisku na śniadanie - otrzymałaś wszystko za darmo i nie umiesz tego docenić , nie potrafisz , gdy zostaniesz sama to dopiero odczujesz co to znaczy ta Twoja 'ładność' , będziesz każdemu się nadstawiać z każdej strony aby duupą zarobić na jedzenie

Gość Autorkaassa
Pisze szczerze bo po alkoholu, myslucie ze bie ma ludzi nieszczesliwych, mimo ze nie sa biedni? Jak bylam mlodszza to myslalam ze uroda inpueniadze to jest to. Ale teraz nie siem co sie liczy. Milosc chyba tez nie bo zawalilam. Wydaje mi Sie ze sa ludzie ktorzy nie powinni istniec i tulko maja zobowiazabia wobec bliskigh

Gość gość
Powinnaś sobie dodać,nie obraź się do tytułu swojego postu: "jestem bardzo głupia"...bo to że jesteś ładna nie ma żadnego znaczenia jeśli idziesz na dno i to na własne życzenie...

Gość gość
Kopnij tych starych w d*pe, niszczą ci życie a ty sie dajesz. Mordują własne dziecko w białych rekawiczkach

Gość Autorkaassa
Ja pierfole, jakbym dostala szkolenprzetrwania to bym sie zabila bo nie czulabym sie zobowiazana wobec rodziny... Ludzie moga byc nieszczesliwi mimo kasy . Widze to po sobie. Inw zadnym stopniu nie jedtem egocentryczka bo jakbym byla, to bym juz nie zyla.

Gość gość
otrzymałaś wszystko za darmo i nie umiesz tego docenić - czy aby na pewno otrzymała WSZYSTKO? a nawet jeśli,moze wobec tego to wszystko to jest nic tak naprawde..i dostać wszystko to większe przekleństwo niż nie dostać niczego. Ja doceniam,że nie dostałam wszystkiego,co sprawia,że ludzie mogą stoczyć sie na narkomańskie dno.Ilekroć mnie do tego ciągneło,i tak nie było forsy a i znajomości brak

Nie miałaś okazji poznać swoich prawdziwych ambicji i tylko dlatego wydaje Ci się że ich nie masz. Każdy ma ambicję szczególnie jeśli jesteś chociaż trochę ładna i inteligentna. Potrzebujesz resetu ale lepiej gdybyś realnie zerwała się z domu pod ten most i pomieszkała chwilę na własną rękę. Inaczej zgnijesz w jakimś luksusowym dyskretnym przytułku odwykowym żeby się nie rozniosło. Po prostu spakuj się jak na wycieczkę, weź parę groszy i zniknij. Możesz im zostawić kartkę że wrócisz za tydzień. W PL można wynająć pokój w klasztorze żeby oderwać się i móc przemyśleć swoje sprawy, może i u Was jest podobna możliwość.

Gość Autorkaassa
Ale z jakiej racji morduja? Ze stawiaja na sukces? O to sie jlocilam z psychologirm, bo mowil ze ich idealizuje, ale nie mogrninaczej...niewiele osob dostaje tylr ...,:o i w sumie tylko materialnie. Wiem, idealizuje, ona Miala racje ale i tak bie mam prawa okazac sie biewdzieczna suka

Gość nakilep
rozmawialiśmy już poprzednio wtedy nie miałas taty i miałaś traumatyczne przeżycia w dzieciństwie teraz masz oboje rodziców pisałaś też, że jesteś kłamczuchą i zapewne ze wszystkiego jedynie to była prawda no i to, że masz problem ze sobą, ale niekoniecznie ten, o którym piszesz

Gość gość
piekno to pojecie wzgledne, a IQ na pewno nie masz wyzszego od co najmniej polowy z nas.

Dostałaś "tyle" ale nie dostałaś najważniejszego. Jesteś psem na złotym łańcuchu, maskotką czy uroczym meblem rodziców. Wspaniała córcia świadczy o ich sukcesie podobnie jak rasowy pies i antyki w salonie.

Gość bernank
dostała wszystko i nie ma NIC o to chodzi, jak najwięcej takich jest potrzebnych , nawet nie trzeba burzyć Bastylii lub pałacy wystarczy wykupić długi wierzyciela i do przodu

Gość Autorkaassa
Mam tate, i jedyny temat jaki tu napisalam wczesniej to o chorobie wnerycznej ( az wstyd) Sprawa z moimi todzicami jest nie do zalatwienia. Nie zawiode ich. , chyba xe umre tak po prostu, wteddy niewazne. Moje starania zeby znormalbiec tez nie wychodza I jesten w totalnej d*pir bo to ciezkie zyc miedzy swiatemmsukcesu a patologia. Albo to albo to. A ja musze dzielic i czuje sie juz powoli wykonczons

Gość gość
Idealizujesz rodziców, a oni ciebie, przekrzykują na oczy

Gość gość
wymysl lepsze prowo zyebie :D poznaje cie :O noxelia ss kciukiem kaka sraka i reszta durni

Niestety nie będzie Ci dane stać się patologią. Dopóki nie oderwiesz się od domu jesteś skazana na sukces Jeśli pozostaniesz z rodzicami a Twoja patologia stanie się zanadto widoczna zostaniesz zamknięta w luksusowym zakładzie dla takich córek i synów marnotrawnych. I pozostaniesz tam aż Cię "wyleczą" albo do śmierci (rodziców)

Gość bernank
a komu jest dzisiaj potrzebna bardzo ładna z chorobą weneryczną i alkoholiczka , uzależniona od kasy rodziców ?

Gość Autorkaassa
K***a, moge udoqidbic tyljo nie wiem jam ze to nie prowo. Zreszta c**j w to, chcialam dobie ulzyc. Nikomu nipotrzebna, ale jak masz pieniadze i wymszrlavenie ktore oni chca zevym miala i xa ktore zaplava, to twojq uzytecznosv sie nie liczy. Co do iq, jestem pijana, ale zdziwbys sie co robilam na chemii czy matematyce. Tak wirm jestem tylko gownoara, ale jak na pare lat cpania i nieuczenia sie hestem niesamowita i zdaje sobie z tego sprawr. Ale gowno mi to daje wiec co cokolwiek

Gość Autorkaassa
Wydaje wam sie ze ludzie nieszczesliwi to tulko tacy ktorzy sa brzydcy albo biedni? A bogavir zawszr sa otoczeni lrzyjaciolmi i nie speedzaja czasu na necie? Ja spedzam prawie kazfy oprocz tych kiedy jestem w klubach albo bzykam sie z kims... Bo mozna oszalec jak sie pije i noe ma z kim Porozmawiac.

Gość Autorkaassa
gdybym nie była tak kompletnie n******a to bywas olśnił mój wdzięk, mądrość i urdoa. kuurwa, jakbym zdjęcie wstawiła to byście nie uwierzyli, że jeste w śrdku wrakiem. umarlibyście zzachwytu masturbując się. jak mam sobie pomóccc?

Gość Autorkaassa
Burdel to moja glowa. Znam je dobrze od najmlodszych lat

Gość gość
Masz spaczony charakter i tyle :o

Gość Autorkaassa
Oczywiscie nie ja pisalam O tej masturbacji :o co w daje pisanie za kogos?

Gość Autorkaassa
podszyw s********j. choć w sumei z tą urodą masz rację, zazdrościli i zawsze buzi, figury, biustu i c*pki wszyscy znajoomi i członkowie rodziny,... szczególnie c*pki-bułeczki.

Gość gość
chciałaś napisać: rozjechanej bułeczki

Gość gość
Zapomnieliście , najlepsze prowo o bogatych i nieszczęśliwych było od anime boj. :classic_cool: