Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem bardzo ladna i bardzo nieszczesliwa

Polecane posty

Gość Autorkaassa
Ale moje dopiero sie rozkreca..:O

Gość Autorkaassa
Jezu przeciez nie lisze tu o swojej c***e, jeatescue jakies chore ze podajevie sie za kogos kim nie jestescie i pisZevirntakie bzdury... Ide slac bo za duzo wypilam.dobranoc, wam tez zycze frustratki chuba wieksze ode mnie

Gość Autorkaassa
zaraz wyjmę mój diamentowy wibrator i jako tako zakończę dzień:O a c*pkęm mam an mairę sukcesu rodziców, podszywie.

Gość gość
nie przejmuj sie, kazda kafeterianka mysli ze jak dziewczyna nie ma w wieku 21 lat trojki bachorow, zdradzajacego meza i pensji 1100 zl to musi byc prowo :D

Gość gość
Wcale mi Ciebie nie szkoda, odstawiona lala, wszystko ma podane na tacy i jnawet się przed alkoholem nie mie obronić. Ludzie mają prawdziwe problemy więc precz z kaprysami laluniu.

Gość gość
nieumiejetnosc zaakceptowania wlasnej osoby i potrzeba powolnego zabijania sie jest poniekad gorszym problemem niz brak pieniedzy na normalne ubrania i kupowanie ich w lumpeksie. Czy wy z tej biedy juz totalnie ograniczyliscie sie do podstawowych potrzeb?

Gość gość
trzeba być naprawdę tępą c**ą, żeby mieć bachory w wieku 21 lat:O

Gość gość
jestem tak piękna i nieszczęśliwa jak....księzniczka w bajki:( o ja nieszczęsna co mam począć ? chyba napiszą o mnie powieść moje życie jest takie piękne i tragiczne

Gość gość
Biedaki sa pustsze od bogatych z tego co tu mozna wywnioskowac. Byle sie nazrec i miec dach nad glowa. Jak zwierzeta.

Gość gość
Biedaki sa pustsze od bogatych z tego co tu mozna wywnioskowac. Byle sie nazrec i miec dach nad glowa. Jak zwierzeta.# wejdz do dzialu polacy za granica tam sie dopiero zalamiesz dopiero widac jaki ich cel i sposob na zycie Taki jak wypisalas u gory

Gość gość
autorko poniekad Cie rozumiem.. bo mam podobnie.duzo nad tym myslalam i doszlam do wniosku ze my tak naprawde nie mamy problemow dlatego ich na sile szukamy...ja juz chyba sie w tym zatraciłam całkowicie :| na odwyk moze jeszcze nie idz ale postaraj sie znalezc jakies zainteresowania...nie szkoda Ci zdrowia?

Gość gość
Zapuchnieta buzia z przepicia jak co rano :o nie mialam na mysli odwyku od alko bo to nie jest moj glowny problem. Alkohol nie niszczy mnie tak szybko i intensywnie, wiec daje rade chociaz zalatwiac takie p*****ly jak pojscie na zajecia. Nie uwazam seby glownym powodem do szczescia byly dla czlowieka problemy zwiazane z pieniedzmi. Jak ktos napisal, zycie nie obraca sie wokol kanapki i lozka, sa rozne typy osobowosci, emocj i uczucia, silniejsze niz racjonalne myslenie.

Gość gość
Na etapie zalowania swojego zdrowia bylam ponad rok temu. Czasem przejdzie mi przez mysl ze co ja z siebie robie ale wtedy odsuwalam/ odsuwam ja kolejna kreska, buchem, czy kieliszkiem. To dziala, tylko z czasem zbiera sie coraz wiecej rzeczy o ktorych myslenie trzeba zagluszyc

Gość gość
PRZECIEŻ TO PROWO, OD RAZU WIDAĆ, po co sie tak produkujecie? To ta sama osoba pewnie co wymyślała tematy o tym że chłopak wylądował na wózku i inne coraz głupsze tematy. Przecież to są jakieś wymysły nudzącej sie nastolatki, która fantazjuje, że ma dużo kasy i sie puszcza z kim popadnie. to się kupy nie trzyma jak ktos pisze, że jest mądry, a jednoczesnie cpa i pije i nie umie sobie poradzić w takich cieplarnianych warunkach mając kase i najbliższych. PRZESTAŃ WYMYSLĄC TE DYRDYMAŁY ;)))))))))))))

Gość gość
To zabawne ze uwazacie kazda nieszczesliwa osobe za kogos kto prowokuje. Fabtazjiwac to ja moge o kochajacym chlopaku, z***bistyn zyciu a nie puszczaniu sie . W realnym zyciu z nikim o tum nie gadam wiec napisalam tutaj. To brzmi dla was jak jakas bajka, marzenie, ze tak trudno uwierzyc? Nie powiem nie zamienabym sie z wamina zycia bo pewnie w ogole Bym Sobie nie poradzila. Ale Tak czy siak meczy mnie zycie, nawet to wygodne

Gość gość
to metoda wyparcia, nie chca wierzyc, ze w polsce ktos zyje jak mu sie podoba :classic_cool:

Gość gość
do 22.08.13 tez prawda :D ciekawe co u niego / nich? ] :D