Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 tojdaisojdfsf

to chyba nie normalne

Polecane posty

Go艣膰 tojdaisojdfsf

Poznalam faceta. zakochalam sie. poznalam jego by艂膮, z***bista dziewczyna, nie jestem o nia praktycznie zazdrosna a inne dziewczyny to najchetniej bym zabila. On sie w*****a i mnie nienawidzi uwaza ze zachowuje sie jak suka. a ja ja lubie i gadam z nia tylko internetowo a mam ochote z nia sie mega przyjaznic. czasami jest wazniejsza od chlopaka. sama nie wiem chyba niepisany kodeks mi tego nie pozwala czy to sukowate zachowanie jest?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 giwittumibejbeahaha
moze w g艂臋bi duszy jestes leb膮,a z tym go艣ciem jestes bo ma taki gust jak ty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tojdaisojdfsf
w glebi duszy? nie wiem, nie kreci mnie ona, nie chce jej calowac ani tulic, po prostu jest mila fajna dziewczyna i ja lubi臋. a moj facet mnie podnieca ale czasami jak jest nie mily dla niej to mam ochote bronic ja .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Facet je艣li go kochasz powinien by膰 najwa偶niejszy. Nie wiesz, czy ona nie utrzymuje z Tob膮 mi艂ych stosunk贸w by by膰 w jakikolwiek spos贸b bli偶ej jego. Tkwisz w chorym uk艂adzie. Powinna艣 odpowiedzie膰 sobie czego chcesz. Nie mo偶na mie膰 wykluczaj膮cych si臋 rzeczy na raz. Je艣li Twojemu facetowi nie podobaj膮 si臋 Twoje stosunki z jego by艂膮 uszanuj to. Dodatkowo we藕 pod uwag臋, 偶e ka偶dy mo偶e mie膰 inne zdanie o pewnych osobach ni偶 Ty. Je艣li uprzesz si臋 na zachowaniu mi艂ych relacji z dw贸jk膮 z nich to chocia偶 nie wtr膮caj si臋 do ich konflikt贸w. Nie wdawaj si臋 w dyskusje na ich temat-ignoruj je.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tojdaisojdfsf
Wiec powinnam urwac bo czesto temat jest o nim. szkoda mi jej. Jest dla mnie najwazniejszy ale wydaje mi sie ze nie powinien byc zly bo z nia nie laczylo az tyle. ale pewnie masz racje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Obecnie jakby艣 sta艂a mi臋dzy mlotem i kowad艂em. To nie jest dobra pozycja. Albo zmie艅 miejsce i urwij kontakt z ni膮, albo si臋 odsu艅 kawa艂ek w bok czyli znajd藕 inny temat rozm贸w ni偶 on. Jak b臋dzie zaczyna膰 o nim m贸wi膰 nie zdradzaj za wiele i zmie艅 temat. Je艣li nie b臋dzie chcia艂a rozmawia膰 z Tob膮 na inne tematy i b臋dzie cz臋sto wraca膰 do tego jednego dodatkowo b臋dziesz wiedzia艂a, 偶e jest mi艂a tylko dlatego bo jeszcze co艣 czuje do niego i chce chocia偶 tak by膰 bli偶ej.

Udost臋pnij ten post