Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tojdaisojdfsf

to chyba nie normalne

Polecane posty

Gość tojdaisojdfsf

Poznalam faceta. zakochalam sie. poznalam jego byłą, z***bista dziewczyna, nie jestem o nia praktycznie zazdrosna a inne dziewczyny to najchetniej bym zabila. On sie w*****a i mnie nienawidzi uwaza ze zachowuje sie jak suka. a ja ja lubie i gadam z nia tylko internetowo a mam ochote z nia sie mega przyjaznic. czasami jest wazniejsza od chlopaka. sama nie wiem chyba niepisany kodeks mi tego nie pozwala czy to sukowate zachowanie jest?

Gość giwittumibejbeahaha
moze w głębi duszy jestes lebą,a z tym gościem jestes bo ma taki gust jak ty?

Gość tojdaisojdfsf
w glebi duszy? nie wiem, nie kreci mnie ona, nie chce jej calowac ani tulic, po prostu jest mila fajna dziewczyna i ja lubię. a moj facet mnie podnieca ale czasami jak jest nie mily dla niej to mam ochote bronic ja .

Gość gość
Facet jeśli go kochasz powinien być najważniejszy. Nie wiesz, czy ona nie utrzymuje z Tobą miłych stosunków by być w jakikolwiek sposób bliżej jego. Tkwisz w chorym układzie. Powinnaś odpowiedzieć sobie czego chcesz. Nie można mieć wykluczających się rzeczy na raz. Jeśli Twojemu facetowi nie podobają się Twoje stosunki z jego byłą uszanuj to. Dodatkowo weź pod uwagę, że każdy może mieć inne zdanie o pewnych osobach niż Ty. Jeśli uprzesz się na zachowaniu miłych relacji z dwójką z nich to chociaż nie wtrącaj się do ich konfliktów. Nie wdawaj się w dyskusje na ich temat-ignoruj je.

Gość tojdaisojdfsf
Wiec powinnam urwac bo czesto temat jest o nim. szkoda mi jej. Jest dla mnie najwazniejszy ale wydaje mi sie ze nie powinien byc zly bo z nia nie laczylo az tyle. ale pewnie masz racje

Gość gość
Obecnie jakbyś stała między mlotem i kowadłem. To nie jest dobra pozycja. Albo zmień miejsce i urwij kontakt z nią, albo się odsuń kawałek w bok czyli znajdź inny temat rozmów niż on. Jak będzie zaczynać o nim mówić nie zdradzaj za wiele i zmień temat. Jeśli nie będzie chciała rozmawiać z Tobą na inne tematy i będzie często wracać do tego jednego dodatkowo będziesz wiedziała, że jest miła tylko dlatego bo jeszcze coś czuje do niego i chce chociaż tak być bliżej.