Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość youngemoboy

Co myślicie o 18 letnim chłopaku który

Polecane posty

Gość youngemoboy

1. nie ma dziewczyny, nigdy nie miał, nawet się nie całował 2. nigdzie nie wychodzi, nigdy nie był na imprezie 3. praktycznie nie ma znajomych 4. rodzina go olewa 5. nie ma żadnych talentów

Gość gość
Uroczy ;p

Gość gość
Zacofany

Gość gość
Nie myślę w ogóle o 18-letnich chłopcach :P A jak już bym miała wydać wyrok o tym co napisałeś, to przeważa brak wiary w siebie.

Gość gość
Ale chyba nie jest najprzystojniejszy co?

Gość Wielki mały człowiek
Hmm ja się pierwszy raz całowałem w wieku 23 lat a pierwszą zaliczyłem w wieku 24. Później olewałem już kobiety i było mi wszysko jedno. Bo straciłem do nich szacunek. Z początku byłem porządny miły, Ale okazało się, że bardziej w tedy uchodze za przyjaciela niż za potencjalnego chłopaka. A gdy zacząłem być olewający wszystko się zaczeło zmieniać. Z doświadczenia ci powiem, że kobiety, bo to już nie dziewczyny w wieku od 24 lat robią się coraz łatwiejsze z wiekiem. I szacunek do nich jakiś mniejszy. Więc sie nie przejmuj, przyjdzie i na ciebie pora. W życiu każdy swoje dziesięć minut ma. Wiem, że lepiej jest mieć te 10 minut wcześniej niż później. Ale cóż, życia nie przewidzisz