Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podniecenie przy pocałunkach

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z chłopakiem od około 4 miesięcy i zawsze gdy mnie pocaluje momentalnie mam mokro. Tak samo działa na mnie jego dotyk. Co zrobić żeby tak nie było? Da się w ogóle to zmienić? Z żadnym innym tak nie miałam

Gość gość
to znaczy, że Cię na maxa podnieca. Najlepiej przejdźcie do bardziej zaawansowanych pieszczot...i cieszcie się sobą jak najwięcej.

Gość gość
Moj chlopak podnosi mnie na penissie podczas calowania takiego ma duzego i twardego.

Gość gość
Ja chciałabym czegoś więcej, ale nie wiem jak mu o tym powiedzieć i jak on na to zareaguje

Gość gość
ależ kochana, sama przejmij inicjatywę. Zrób mu najpierw dłonią masażyk w wiadomym miejscu. Ile w ogóle macie lat?

Gość gość
Chodzi o to, że jest nieśmiały i jak zacznę mu masowac to może się speszyc i koniec pieszczot :( ja 18 on 20

Gość gość
no to w tym wieku już nie powinien być nieśmiały. Ośmiel go jakoś. Nie wiem: zacznij ostro lizać jego szyję czy coś w tym stylu...

Gość gość
Jak chcesz czegoś więcej to chwyć go ręką za łeb i przesuń ją w górę i w dół,a on na pewno się nieźle spaskudzi.

Gość gość
mam tak samo...;) a nie mam 20-tu lat i całe szczęście ale żeby tak "szaleć" podczas całowania trochę wstyd :P