Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość delikate25

jego rodzice nie dadza nam normalnie zyc

Polecane posty

Gość delikate25

To jest jakas tragedia, Na początku nie zwracałam na to uwagi. Rodzice, jak i siostra mojego faceta i jej mąz wykorzystują mojego faceta. Mieszkają wszyscy na kupie. Ojciec ciągle pożycza od niego samochód, mój wszędzie ich wozi, pożycza kasę i nie ma tam swojego zdania. Ale przecież jego rodzice mają też córeczke starszą, która nie ma za grosz wdzięcznosci, nie rozumiem rodzice pozyczają ciągle samochód od mojego a od niej nie pozyczą bo im nie da. Mój facet nie ma nic a jego siostra wszystko, konczy budowę domu, porzadny samochód, stać ją na wszystko. A mój facet ile by nie pracował to nie ma nic. Wkurza mnie to,że jak coś trzeba to widzą tylko jego. bo on zrobi, pożyczy załatwi a ona jej mąz i dziecko po prostu nic ich nie interesuje chociaz tak samo tam mieszkają. To rodzice jej pomagają finasowo. Postawiłam sprawę jasno mamy okazję u mnie w domu zrobić sobie na strychu małe mieszkanko, moi rodzice nie mają nic przeciwko wrecz przeciwnie , kiedy przedstawilismy to jego matce powiedziała: a co u mnie ci zle .... To chyba jakas wieczna pepowina. Jego siostrze nalezy się wszystko a mojemu chłopakowi nawet nie chca dać się usamodzielnić. Mam dosc. ....I oni teraz myślą ,że ja go buntuje przeciwko nim:( co mam robic?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować