Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po jakich studiach można pracowac w firmach biurach urzędach itd

Polecane posty

Gość gość

Po właściwie każdych wyższych? czy jak to wygląda? może głupie pytanie ,ale nie mam doświadczenia w pracy ,studiuje psychologię i nie wiem czy znajdę prace w zawodzie. Gdybym nie znalazła zastanawiam się czy możliwe ,że gdzies indziej znadę prace... czy tu sie licza tylko znajomości nie zaleznie od wykształcenia?

Gość chlopak 22
w urzedach i biurach to po szkole sredniej

Gość gość
niby tak ,ale wiadomo ,że lepiej jest widziane wykształcenie wyższe niż średnie ( choć i po wyższym jest duże bezrobocie , wiem...) Jak to jest , po niektóreych kierunkach lepiej dostac prace? np prawie czy administracji niż po psychologii? Ma ktoś z tym jakieś doświadczenie?

Gość gość
Znajomości!

Gość chlopak 22
Ja pracuje w urzedzie i mam srednie. Wydaje mi sie, ze do takich prac wola ze srednim, bo wiadomo, ze z wyzszym moze szybko awansowac, przez co stwarza konkurencje.

Gość gość
urzędach - po znajomości, reszta nie ma znaczenia, aktualnie razem ze mną w firmie związanej z kredytami pracują ludzie po : zarzadzaniu zasobami ludzkimi, bankowości, finansach, kosmetologii, rachunkowiści, logistyce, po szkole średniej też (ale przez znajomości) na dobrą sprawę po tym co bylo modne w danym roku:D

Gość Samba Sikoreczka
Stwórz własne biuro i w nim pracuj. Studia w obecnym wydaniu to absolutna strata czasu i pieniędzy.