Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzis przeszlam cale miasto zaszlam do kazdego sklepu z obuwiem

Polecane posty

Gość gość
Ale adidasy skórzane dla dziecka wcale nie muszą kosztować 200zł są tańsze w deichmanie mają skórzane i nie są takie drogie .

Gość Anka0912
ojej, chyba umiesz przenośnie zrozumieć, ceratowe czyli skóropodobne czy jak tam wolisz je nazwać, jeśli tak wolisz

Gość mamadwóchdziewczynek
Możesz zamówić przez internet ostatecznie, jeżeli chodzi o buty sportowe to właściwie tylko długość wkładki jest istotna. Ja swojej zamawiałam, chociaż wcześniej mierzyłam w sklepach, ale była kolosalna różnica w cenie, więc zamówiłam. Jeżeli chodzi o kapcie do przedszkola to jeżeli będę kupowała typowe to z befado. Na początek dam małej sandałki nike protect, uwielbia w nich chodzić i nóżka się nie męczy, bo są leciutkie. Widziałam wiele dzieci w szkole w zerówce w podobnych, więc myślę że w przedszkolu też mogą być.

Gość gość
w deichmanie nawet fajne sa. cos bym wybrala dla corki. musialabym bym jechac do inego miasta a nie mam za bardzo kiedy.

Gość Anka0912
ja tez do przedszkola kupuje befado, ale fajne te nike protect (sprawdziałam szybko na allegor), do przedszkola w sam raz mysle, bo nóżka sie nie spoci

Gość gość
No nie skóropodobne to skóropodobne a nie z ceraty i co złe są takie bo ja takie też mam i nic z moimi nogami się nie dzieje z butami też nie mam takie na rower na zmianę z innymi .Dzieciom pewnie w takich sportowych butach też by się nic nie działo bo cały dzień w butach nie chodzą .

Gość Anka0912
no własnie mówię dlatego z ceraty

Gość gość
Protecty są sztuczne przecież ,Nike sztuczne ale znaczek jest .

Gość Anka0912
są skóropodobne i skóropodobne z ceraty

To dobrze, że tak myślisz ;-) mój mąż mówi, że sprawdzą się, ale że powinny być nowe do przedszkola... a ja je kupiłam w lipcu i w sumie niewiele nosiła, bo ma dużo butów. Pomyślałam, że wypiorę i dam do przedszkola tym bardziej, że już raz je wyprałam w pralce po wczasach i wyglądały na prawdę dobrze. Niby nie chodzi o te 30zł na kapcie, tylko skoro ma dobre wygodne buty to bez sensu kupować kolejne a te opychać po obcych ludziach znowu...

Gość gość
jakie buty maja wasze dzieci na kazda pore roku?

Gość gość
Tak a Ty widzisz że dzieci chodzą w ceratowych i założyłaś z góry że autorka też chciała kupić dziecku buty z ceraty ok ,niech ci będzie ,idę na rower .

Gość gość
...bo adidasy,to niekoniecznie firmy Adidas,prawda? :-D

Gość Anka0912
no co zrobię, że na punkcie butów mam zboczenie i zwracam uwagę i widzę, że większość kupuje ceratowe

Moja ma teraz na lato właśnie te sandałki nike protect i sandałki lekko kryte bartka skórzane, crocsy, trampki i adidaski skórzane. Chciałabym żeby do przedszkola ponosiła to co ma aż do zimowych, ale możliwe że jednak kupię na jesień jakieś trzewiczki, bo z adidasów prosto w ocieplany kozak może nie bardzo... Zawsze mam dylemat, bo staram się kupować dobre buty i drogie są jednak i mam doświadczenia ze starszą córką, że te kupione na jesień są wiosną małe... Tak na prawdę najwięcej dziecko nosi buty zimowe, sandałki i adidaski, reszta czasami na okazje tylko, po kilka razy...

Gość Anka0912
własnie mi chodzi o te mamy, które kupują najtańsze tandetne, (ale muszą być adidas lub nike) za 90 zł i myślą, że dziecko tak fajnie wygląda, przecież widać, że tanioche kupiły i nie chodzi im o zdrowie dziecka tylko o znaczek. tymczasem jak nie mogą / nie chcą wydawać więcej na buty mogłyby fajniejsze bez "znaczka" kupić i dziecku nóżka by sie nie pociła, ale widzę, że wy nie do końca kumacie

No i racja, że nike protect są syntetyczne, to jest taka tkanina a'la pianka płetwonurka ;-) i podeszwa z gumy takiej bardzo elastycznej z wkładką oddychającą. Nie wiem, czy zdrowsze skórzane, czy nie, ale w tych noga zachowuje się jak bez buta i mała chętnie w nich chodzi i nóżkę ma suchą nawet w upały.

Gość gość
w marcu kupilam corce adidasy i juz sa za male. moja ma trampki do kostki, 2 trampki, crosyy i sandalki.

Anka - masz rację, też to zauważyłam i popieram ;-)

Gość Anka0912
akurat nike protect są syntetyczne ale oddychające, nie z ceraty także moim zdaniem są ok bo mówisz o tych sandałkach elastycznych? tak?

z tymi crocsami podobnie-moja mała ma orginalne, ale to był prezent. Nie wiem, czy wydałabym tyle kasy na te buty na kilka m-cy, starszej pożałowałam i kupiła sobie takie za 39zł i noga tak płynie, że ślizgała się jakby oliwą posmarowała wewnątrz.

Gość gość
ciekawe ile tej skóry w skórze? chyba nie widziałeś skóry naturalnej, długo sie oszukałeś tego modelu?

Gość gość
Ale wypaliłeś , ma rację skórzane są bo mamy takie same buty ,skórę czuć pod palcami , po za tym jakieś normy są i nie ma oszukiwania , na potęgę ,następna sprawa że są rożne skóry i do wyprodukowania takich butów nie trzeba jej wiele i nie musi być gruba ale jest naturalna i nie muszą kosztować fortuny ,a ty mądrością nie nie wykazałeś pisząc te pierdoły .