Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzis przeszlam cale miasto zaszlam do kazdego sklepu z obuwiem

Polecane posty

Gość gość

i nie kupilam corce butow. Adidasow. masakra.

Gość gość
a dlaczego nie było numeru czy żadne sie nie podobały .

Gość Anka0912
bo penie szukała za 70 zł ale koniecznie adidasy muszą być

Gość gość
albo nie bylo numeru albo poprosztu nic nie bylo. zadnego wyboru. jedynie w ostatnim sklepie udalo mi sie kupic corce kapcie do przedszkola. u mnie w miescie w sklepach 0 wybor obuwia dla dzieci. np. adidasow.

Gość gość
ma tramki ma balerinki a z adidasow wyrosla.

Gość Anka0912
no i co? przywieźć ci adidasy dla twojej córki czy co? po co ten wątek zakładasz? chwalisz się, że adidasy chciałaś kupić? wieśniaki takie kupują

Gość gość
sama jesteś wieśniara ,moje dzieci też mają sportowe co w tym złego ,starszy nosi je na podwórko ,młodszy nosi jak jest chłodno ,szybko się ubiera ,mają też inne buty ale dlaczego nie miały by mieć sportowych . Ja też noszę sportowe mam biomy 2 pary i inne sportowe wyglądają jak sportowe buty typu addidasy ale kosztują troszkę więcej .Więc nie piernicz .

Gość gość
a co ma zalozyc corka do dresow. balerinki.

Gość gość
Autorko przecież to jakaś wieśniara ,wiadomo że do dresów adidasy ,ale zaraz ci taka napiszę że dresów nie nosi .

Gość gość
a juz nie mowiac o jakies kurtce dla corki.taka jakas parke lub sportowa kurtke. jedyna fajna ale w chinskim markecie mi sie spodobala ale boje sie tam kupowac.

miałam dokładnie taką samą sytuację wczoraj ! wszystkie sklepy brak numeracji a jak było to :O

Gość gość
No ja na razie nie muszę nic kupować ,oprócz kapci do szkoly i przedszkola ale te to dostanę nawet na moim osiedlu ,bo nie lubię jeździć i tak samo zawsze problem ze znalezieniem czegoś co bym chciała .

Gość gość
kapcie jakos udalo mi sie kupic. a za ile kupujecie kacpie do przedszkola?

Gość Anka0912
akurat biomy znam bo sama ecco kupuję od dobrych kilku lat, więć jak sportowe to dobre buty a nie ceratowe adidasy ja większość mamusiek dzieciakom kupuje

Gość Anka0912
befado 39 zł

Gość Anka0912
befado do przedszkola

Gość gość
ja dzis kupila firmy kornecki- z jakas wkladka profilowana. za 21zł.

Gość gość
a to biomy? 1 raz slysze mozesz podac linka z tymi butami?

Gość gość
Dlaczego ceratowe ,mój syn ma biomy z siatki więc też lipne a drogie bo w pogodę deszczową się nie nadają a natomiast adidasa ma skórzane ,więc lepsze nie wiem co to ceratowe adidasy ,widzę dzieci w oryginalnych dobrych butach . Kupuje młodemu Befado na osiedlu mam w obuwniczym spory wybór w cenie od 32 do 37 zł .Więc nie jest źle ,mąż kupował Befado rw Bartku za prawie 50 zł ,starszemu jakieś trampki z białą podeszwą to nawet w ccc też mam obok domu ,bo do szkoły to niestety co chwilę trzeba nowe tak rozwala .

Gość Anka0912
ecco biom wiejdź na storne ecco i kliknij w serię biom

Gość Anka0912
no wiesz gumiaków tez na upał nie zakładasz to i siatkowe biomy nie na każdą pogodę założysz, co w tym dzienwgo

Gość gość
ecco biom sprawdź na ecco stronie bo masz damskie ,męskie i dla dzieci

Gość gość
Chodziło mi o to że z siatki to niby gówniane buty ktoś by powiedział ,wydawać by się mogło że zaraz się poprują a jednak nie trzymają się a nie są to niedzielne buty ,może ceratowe adidasy jak je nazywasz też mogą być firmowe ,dobrej jakości tylko wyglądają tandetnie .

Gość gość
ja mojej wiosna kupilam zwykle adidasy chyba za 40zl i nierozwalily sie a czesto w nich chodzila.

Gość Anka0912
nie moja droga, cerata nie oddycha - bardziej o to mi chodzi i uważam, że to tandeta dlatego bo jak sama widzisz mozna kupić fajne skórzane albo z przeiwewnej i pewnej siatki, ale nie z ceraty

Gość gość
moje corce szbko rosnie noga i szczerze szkoda bylo by mi wydac 200zł na adidasy na 3-4 miesiace.

Gość mamadwóchdziewczynek
Jeżeli chodzi o typowe sportowe adidaski to oprócz sklepów firmowych nike, adidas, puma są w deichmanie i w decathlonie. U nas są też w bartku - cała ściana adidasków. Inne można kupić w smyku np. Uważam, że adidaski do dresów są potrzebne.

Gość gość
Ale ja się pytam co to są ceratowe adidasy bo nigdy takich nie widziałam ,cerata to jest taki obrus do ogrodu na stół i z czegoś takiego butów nie widziałam .

Gość gość
ja mieszkam w malym miescie i oprocz boti czy genetic sa sklepy ze zwyklymi butami.

Gość Anka0912
pewnie, że znajdziesz dobre jakościowo buty w niższej cenie, ale ja bardziej mówię o tych mamach co kupuja dziecku ceratowe adidasy lub nike, nie patrząc na to, że te buty to najgorsza tandeta, ważne, że znaczek jest znajomi, kupują buty w lidlu i są zadowoleni, akurat w takim budżecie mogą kupić max. 70 zł ale nie szukają na siłę butów ze znaczkiem