Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszłą mama

Drętwienie nóg i ust w ciązy

Polecane posty

Gość przyszłą mama

Witam jestem w 12 tygodniu ciąży i przez cały dzień mam zawroty głowy,drętwieją mi usta i nogi ... Boję się chodzić po mieszkaniu,by nie stracić przytomności.Co robić w tej sytuacji ? Udać się do lekarza,czy po prostu odczekać ? Czy któraś z Pań miała podobną dolegliwość ? Martwię się o dziecko ?

Gość edek szatniarz
Gdybyś się martwiła, byłabyś już u lekarza, a nie szukała porad na forum dla debili.

Gość przyszłą mama
kto jest debilem ten jest ... Nie potrzebuję takich komentarzy,więc skoro Cię to nie interesuje to o,co tu wchodzisz?!!

Gość edek szatniarz
Po to, żeby ci uświadomić, żeś głupia jak but. Rozumiesz?

Gość przyszłą mama
I wzajemnie !! Rozumiesz ? :))

Gość gość
Fakt,ze forum tu skupia w wiekszosci psychopatow:D,to jest reakcja Twojego organizmu.Kazda kobieta przechodzi inaczej.Jedna ma problemy z krazeniem,inna z jedzeniem,a jeszcze inna nie odczuwa nic.Nie zaszkodzi pojsc do lekarza i powiedziec,o Swoich dolegliwosciach.Odpoczywaj duzo,ale i nie zapomnij o swiezym powietrzu,zeby dotlenic dobrze mozg.Niestety,my kobiety musimy znosic te niedogodnosci ciazy,a potem brac cala odpowiedzialnosc za wychowanie,bo czesto rola faceta(meza)sprowadza sie do wetkniecia i spuszczenia i nie ma nic wspolnego z ojcostwem:p

Gość przyszłą mama
dziękuję :) uspokoiłam się troszkę

Gość gość
ucisk na kręgosłup, stąd te drętwienia, ale do lekarza się zgłoś

Gość junka83
Hej, nie martw sie na zapas, ale na pewno zglos te dolegliwosc lekarzowi. Ja tez tak mialam i moja lekarka kazala mi pic magnez - 600mg dziennie. Powiedziala, ze magnezu nie da sie przedawkowac. Najgorsze, co sie moze zdarzyc przy jego nadmiarze, to biegunka. W kazdym razie pije dwa razy dziennie magnez w sadzetkach, choc do smacznych to nie nalezy. I pomoglo! W 9 tygodniu mialam tez straszne bole krzyza, do tego stopnia, ze wyladowalam w szpitalu z lekiem o dzidzie. Okazalo sie, ze wszystko w porzadku, a lekarka od razu zapytala, czy pije magnez. Wtedy pilam po 300mg dziennie. Zaraz potem zwiekszylam dawke i wszystkie bole przeszly. Dopytaj jeszcze swojego gina, ale dla mnie to bylo zbawienie: zero boli i dretwienia. Trzymaj sie dzielniutko!