Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wygladam jak dziesięciolatka

Polecane posty

Gość gość

Chociaż teraz to nawet 10 wygladają doroślej niż ja:| Wyglądam jak dzieciak. Mam prawie 19 ! Chciałabym wyglądać jak kobieta.. :( Jak to jest, że reszta dziewczyn ma duże piersi, długie nogi i kobiecą figurę? A ja jestem jakaś popieprzona. Duże uda, tyłek, talię mam, ale co z tego skoro cycki B. Nie wierze w to B zresztą.

Gość Dddobri
Naprawdę Sądzisz, że można by Cię było pomylić np. z dziewczynką która idzie do komunii? :D

Gość gość
No to wyglądasz jak Barbapapa ( starsi wiedzą jak wygląda)

Gość gość
pewno w poprzednim zyciu mialas duze cycki wysmiewalas te z plaskimi i za kare spotkalo cie to samo tyle ze nikt cie nie wysmiewa, ty sama wiesz ze jestes gorsza

Gość gość
Masz po prostu sylwetkę typu gruszka/dzwon. Też taką mam. Czy wyglądam w związku z tym jak dzieciak? No nie wiem. Duże cycki są ponoć niewygodne, ale i tak bym chciała takie mieć. :P

Gość gość
Tu już prawie studia a wstyd z domu wychodzić.. Jak mówie ile mam lat to mi tak głupio, że nie wiem..

Gość gość
A i jeszcze jedno, dziewczynko. Spójrz na Shakirę, Beyonce, Jennifer Lopez, Alicię Keys. Czy któraś z tych kobiet wygląda jak dziecko, bo ma takie proporcje ciała? Czy powiedziałabys o nich że nie są kobiece, bo nie mają cyców a la Pam Anderson? Kobiecość i dojrzałość to nie tylko ogromny cyc. Przemyśl to sobie.

Gość gość
Gruszka.. Nie aż taka.. Wolałabym mieć kobieca figurą - klepsydrę chociażby.. A poza tym buźke mam też jak 10latka.. No i niska jestem :( Nogi krótkie..

Gość gość
Gruszka to jak najbardziej kobieca figura.

Gość gość
Poczytaj dziewczynko na wikipedii o DYMORFIZMIE PŁCIOWYM, może być na słynnej interntowej encyklopedii. Dowiedz się m. in. że takie cechy jak niski wzrost, krótkie konczyny, otłuszczenie udowo-posladkowe, wcięta talia, to cechy typowo KOBIECE. Dotarło?

Gość gość
Po co ten jad?

Gość gość
Nie cierpię głupoty i wydumanych problemów.

Gość gość
Ja tak mialam,ze w wieku 18 lat wygladalam doslownie na 12-13,nikt by mi nie dal wiecej,wtedy mi to jeszcze przeszkadzalo.Pamietam,jak nie wpuscili mnie do do klubu metalowego na moje 18te urodziny :D Ale teraz czerpie z tego wiele przyjemnosci,mam 27 lat a nastolatki mi zazdroszcza,chlopacy w wieku 16-17 lat mnie podrywaja,mysla,ze jestem w ich wieku...wiec warto wygladac mlodziej,naprawde... Moze w przyszlosci to docenisz :)

Gość Dddobri
Też uważam, że są to cechy kobiece. Nie widziała m żadnej kilkuletniej dziewczynki z piersiami, talią, pokaźnym tyłkiem. Poza tym nie wierzę, że mogłabym pomylić dorosłą kobietę z dziewczynką z trzeciej klasy podstawowej, no bez jaj.

Gość Dddobri
"mam 27 lat a nastolatki mi zazdroszcza,chlopacy w wieku 16-17 lat mnie podrywaja" oho, zaraz zleci się tłum kafeterianek wyglądających na 10 lat mniej :D Dziwne, bo ja jakoś nigdy się nie pomyliłam aż tyle w czyimś wieku, oprócz osób w wieku 60 - 70 lat

Gość gość
ja mam to samo, i mam 28 lat. I tez mi wstyd i glupio zawsze jak ludzie pytaja ile mam lat. To zdumienie i niedowierzanie w oczach - nienawidze

Gość gość
to, ze ty czegos nie widzialas nie znaczy ze to nie istnieje. ostatnio chcialam wyslac totolotka to facet mi odmowil, mowiac ze trzeba byc pelnoletnim;/ a mam k***aaaa 28 lat

Gość gość
Mam typ figury, opisywany przez autorkę, łagodne rysy twarzy, 24 lata i jakoś nikt mnie z dzieckiem nie myli. Zdarzy się, że kupując alkohol sprzedawczyni poprosi mnie o dowód, ale to raczej dla upewnienia, bo obecnie mnóstwo 16-latek ,,robi się" na 25-latki. Ponadto ludzie często wciskają kit o młodym wyglądzie, żeby sprawić przyjemność, przypodobać się, a więc nie pochlebiajcie sobie.

Gość mam 28 lat
Mnie nie mowia, ze mlodo, tylko ze niepowaznie jak na swoj wiek

Gość gość
Zauważyłam, że sporo zalezy od ubioru. Styl sportowy odejmuje lat, styl elegancki - dodaje. Dodatkowo swoje robi makijaż.

Gość agata11111111
"oho, zaraz zleci się tłum kafeterianek wyglądających na 10 lat mniej smiech.gif Dziwne, bo ja jakoś nigdy się nie pomyliłam aż tyle w czyimś wieku, oprócz osób w wieku 60 - 70 lat" ja mam 25 lat, siostra 26 lat-- sprzedawczynie prawie zawsze pytają nas o dowód, potem wybuchają śmiechem albo komentują. A obydwie mamy normalne figury, siostra ma nawet duże cycki i tyłek. Twarze jakieś takie mamy młode

Gość mam 28 lat
dziewczyny a macie bliskich starszych od was znajomych? tzn czy w waszej paczce sa starsi?

Gość Dddobri
Ja mam 22 i też mnie się pytają o dowód, starszych znajomych też, ale to po prostu dlatego, że np. szef każe sprawdzać profilaktycznie dowody osobom które wyglądają na mniej niż 30. Chodzi o to, żeby młodzieży nie udało się skantować z wiekiem :) To że mnie się pytają o dowód nie oznacza, że wyglądam na 17 lat bez jaj :)

Gość Dddobri
Nie spotkałam się jeszcze z wybuchającą gromkim śmiechem i komentującą sprzedawczynią podczas okazania dowodu :)

Gość Dddobri
-Można prosić o okazania dowodu? -Oczywiście, proszę. -Buahahaha, hahahah to co pani ma 22 lata? hahahahah ooo haha buahahaha uśmiałam się hahahaha -Wiem, zawsze sprzedawczynie wybuchają śmiechem i komentują przy okazywaniu dowodu w myślach obliczając ile mam dokładnie lat :) -Buahaha , hahaha hahaha :D:D:D

Gość mam 28 lat
Do tych ktore w wieku powyzej 25 lat wygladaja jak nastolatki : czy macie starszych znajomych tych bliskich czy mlodszych?

Gość Dddobri
A jakie to ma znaczenie? Ja wygląda gdzieś na 2 lata więcej (myślano , że jestem w wieku koleżanek które mają 24 lata), a mam znajomych w przedziale 17 - 36 :) Sądzisz, że wygląd ma wpływ na to, w jakim wieku ma się znajomych ???? Przyjaciół nie dobiera się po wyglądzie.

Gość Dddobri
Ja bym nie pomyliła 15 letniej dziewczynki z ryczącą odmładzającą się na siłę 30chą :) NIGDY mi się taka pomyłka nie zdarzyła

Gość gość
A ja mam 39 a daja mi 16.boze jestem zalamna