Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wygladam jak dziesięciolatka

Polecane posty

Gość gość
Jak 10 LATKA?! O k***a, to przegięcie. Ja mam 21 lat, a wyglądam na 16-17.

Gość Dddobri
Oooo i nawet rycząca 40-cha jest :) Dziwi mnie, że tutaj wszystkie czy 90 % kobiet wygląda o połowę wieku młodziej a mi się nigdy nie zdarzyło pomylić o więcej jak 3, no może max 5 lat oprócz starszych ludzi.

Gość Dddobri
Uppp wpisujcie się wieczne nastolatki tak mało Was? :)

Gość mam 28 lat
Pytalam o to, czy macie starszych znajomych, mnie daja okolo 15-16 lat, i zauwazylam ze ludzie mnie niepowaznie traktuja, i zauwazylam ze mam samych mlodszych znajomych

Gość mam 28 lat
halo, jest tu kto?

Hej.. wlasnie weszlam przypadkowo na ten temat i tak sobie wlasnie dzisiaj na ten temat duzo myslalam.. ciagle jestem proszona o dowod, ludzie biora mnie za gimnazjalistke a moj glos jest na tyle niepowazny ze przez to sa problemy. Z ciekawosci weszlam na chatroulette zeby zobaczyc reakcje ludzi z innego otoczenia,krajow. Wynikly z tego rozne dyskusje i duzo ludzi nie wierzylo mi ze mam wiecej lat niz 13,nawet 11 mi dali..

Gość mam 28 lat
A w jakim wieku masz znajomych? mlodszych czy starszych?

w moim wieku, czesto tez zdarzają sie młodsi. Faceci zeby mnie nie obrazic mowia ze wygladam na tyle ile mam lat ale jesli juz sa szczerzy to przyznaja ze by mi nie dali wiecej niz 14,15.

Gość mam 28 lat
A czy umawiasz sie z facetami np 30 paroletnimi? jesli nie chcesz to oczywiscie nie musisz odpowiadac

Gość mam 28 lat
Aha, no w sumie nie wiem ile masz lat ;) Ok, a czy podrywaja cie tacy? leca na ciebie? rozumiesz co mam na mysli

Gość gość
Mam 19 lat, dają mi średnio 14 (ze względu na małe cycki i 156cm wzrostu, bo talię mam osy). Mojemu chłopakowi (jest młodszy ode mnie o miesiąc) zazwyczaj 30. ;) Także na ulicy wyglądamy jak pedofil z ofiarą. :D Aczkolwiek niemiłosiernie mnie wkurza, jak traktują mnie jak dzieciaka i mówią na "Ty",a do 15 w miniówach "Pani". -.-*

Gość mam 28 lat
Ciebie to wkurza teraz jak masz 19 lat (ze mowia ci na ty), mnie to megawkurza jak mam 28

Gość gosc bbb
ahoj