Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Otwór pochwa

Polecane posty

Gość gość

Który otwór w cipce to pochwa? Ten bliżej łechtaczki, czy bliżej odbytu? Pytałam się mamy, ale uznała, że "jak będę uprawiać seks to się dowiem, teraz jest mi to niepotrzebne". I druga sprawa: Jak się uprawia seks, to jak to się dzieje, że widać pochwę? Ja muszę niemal zrobić szpagat, żeby skóra rozchyliła się na tyle, aby było widać dziury. Pomożecie?

Gość gość
Pomoże mi ktoś? ;(

Gość gość
A, jeszcze jedno: co by się stało gdyby podczas seksu facet włożył penisa w otwór przeznaczony do wydalania moczu? Pomocy, proszę!

Gość gość
Aha, rozumiem. Czyli to forum jest tylko i wyłącznie dla osób doświadczonych, a młode, które chcą się czegoś o swoim ciele dowiedzieć są ignorowane? Dziękuję za takie forum!

Gość gość
pochwa jest blisko odbytu,wyzej jest ujscie cewki moczowej.Nie wlozysz penisa do dziurki od sikania

Gość gość
jak chcesz wiedzieć to daj sobie w ucho wsadzić pedrylu

Gość gość
Tak z ciekawości zapytam - ile masz lat? Bo w gimnazjum już uczą budowy narządów płciowych, więc jeśli podrośniesz i pójdziesz do gimnazjum, to wszystkiego się dowiesz. Na razie radzę Ci unikać takich stron jak ta, bo tu pełno pedofili i zboków krąży, którzy chętnie skonsumują taką małą nimfę jak Ty.

Gość the Lost woman
otwór pochwa = potwór ochwa

Za fantazje co najmniej 6/10 "Otwór" hehehehehhe Śmieją się z Amerykanów że nie wiedzą gdzie leży Polska, kiedy to Polak nie wie gdzie co leży u ludzi. :D :D :D