Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kim jest wampir energetyczny

Polecane posty

Gość gość

macie jakies doswiadczenia z taka osoba ?

Gość gość
to bardzo niebezpieczna osoba, poszukaj w necie, jesli masz slaba wole to toba kompletnie zawladnie, czyli wyssa cie z energii

Gość gość
kto moze cos o wampirze opowiedziec

Gość gość
To jest osoba przy której czujesz ,że zaraz jak nie przestanie np.paplać to Ty zejdziesz z tego świata ...Dosłownie ...Po wyjściu takiej osoby z twojego domu czujesz ulgę ...ale biada ci jak wkroczysz na teren wampira ( dom ),wtedy czujesz,że słabniesz,zaczyna boleć cię głowa i o jedynym o czym marzysz to ucieczka ( nawet przez okno z 10 piętra ) .Kiedy opuszczasz pieczarę wampira jesteś wypluty jak trampek po meczu ...

Gość gość
jeee ,wypisz wymaluj moja kumpela...

Gość gość
Wampir energetyczny to osoba ktora nie ma wlasnej energii,i zeby poprafic sobie humor poczuc sie lepiej czerpie ja z osob ktore sa w poblizu. Moze byc nim maz.matka.dziecko ,wspolpracownicy.Czesto po kontakcie z takim czlowiekiem czujemy sie jak pekniety balon wypluci .pojawia sie niechec do zycia.depresja.nawet wyjscie do sklepu jest problemem...

Gość gość
Taki czlowiek zeby sie dowartosciwac musi bez powodu krytykowac innych.czepiac sie ...............ROBI TO PO TO JEDYNIE ZEBY ZWROCIC NA SIEBIE UWAGE. OTOCZENIA,PONIEWZA NIEZAUWAZALNY CZUJE SIE CHORY........ZAUWAZYLISCIE ZE PO KONTAKCIE Z TAKIM OSOBNIKIEM CZUJECIE SIE DO NICZEGO,NATOMIAST JEMU OD RAZU POPRAWIA SIE HOMOR................NALEPSZYM SPOSOBEM NA NIEGO JEST KOMPLETNA IGNORANCJA,A NAJLEPIEJ UNIKANIE KONTAKTU,,,JESLI NATOMIAST Z ROZNYCH PRZYCZYN SIE NIE DA NIE WDAWAC SIE Z NIM W DYSKUSJE,BO ON ZAWSZE wszystko wie .najlepiej.. I najwazniejsze nie wolno patrzec mu w oczy.i dobrze miec przy sobie troszke soli,zabek czosnku dziurawca. Mozecie sie smiac ale wampiry te sa jak posiedze z takim pare dni jestem wrecz chora,nic mi sie nie chce czuje sie zdolowana..to ludzie zawsze ze wszystkiego niezadowoleni nic z siebie nie dadza tylko by brali dasz palec wezma cala reke i bedzie im malo choooj z nimi

Gość gość
nigdy z nim nie dyskutuj albo sprowadzi cie do swojego poziomu albo pokona doswiadczeniem

Gość gość
polacy tacu sa scierwo k***a mac no

Gość gość
spotykam na co dzien,a zna ktos sposoby zabzpieczenia sie przed wyssaniem energii,,cos zawiazane z krzyzowaniem rak i nog

Gość om mani padme hum
to ktos kto zyje tylko dzieki twojej energii :classic_cool:

Gość gość
Ja w obecnosci takiego czlowieka jak mi dokucza czepia sie o byle co.a jak nie ma o co to NAPEWNO COS WYMYSLI ZEBY ZROBIC ZAMET W KTORYM TO CZUJE SIE JAK RYBA W WODZIE...dostaje atakow placzu,nawet jak wybieram sie gdzies to trace checi jestem smutna.,popadam w depresje

Gość fregrtyhjjjjtt
"taki czlowiek zeby sie dowartosciwac musi bez powodu krytykowac innych.czepiac sie ...............robi to po to jedynie zeby zwrocic na siebie uwage. otoczenia,poniewza niezauwazalny czuje sie chory........zauwazyliscie ze po kontakcie z takim osobnikiem czujecie sie do niczego,natomiast jemu od razu poprawia sie homor" o k***a wypisz wymaluj- mój stary

Gość FFigaa fo
Wampiry energetyczne często są spod znaku Skorpiona. Ujawniają się ze swoim wampiryzem dopiero po kilku latach.

Gość gość
wampir energetyczny to kradnie prąd

Gość gość
dwie dodziny temu bylam gotowa do wyjscia do miasta ,celem zrobienia zakupow,i zaplaty rachunku..wystarczylo wampirek wstal ,wypil kawe wystarczylo pol godziny ukradl mi tyle energii/pradu/ ze siedze przy kompie i sie laduje,,nie wiem za ile bede mogla wyjc kiedy minie to co zasiadl wampir..... mozecie sie smiac ale taka osoba nawet na odleglosc potrafi naruszyc wam aure swoimi myslami.ja mialam naprawde wazna sprawe do zalatwienia,a nie moge wyjsc,jestem jakby sparalizowana

Gość gość
Tez odczuwam takie leki .wystarczy ze taka osoba jest obok ,w drugim pokoju,nawet spi,,,Przy nim nie mam checi na sprzatanie ,gotowanie,,dolkadnie nic nie chce mi sie robic,,Nawet jak slonce za oknem czuje ze mam podciete skrzydla

znam temat bardzo dobrze. Problem nie leży w wampirze lecz w nas samych bo on bytuje i zajada się tylko dzięki naszej słabej woli. jeślimu zamkniemy drogę to nasza podświadomosć zacznie sama się przed nim bronić i zamykać naszą wewnętrzną przestrzeń przed nim. A sam wampir jak wampir, taką pełni funkcje że może normalnie funkcjonować jeśli napotka słabszą istotę i wypompuje z niej cała energię. Oni są na trochę niższej wibracji więc łatwo się bronić przed nimi. Jeśli ktoś obawia się czy dana osoba jest takim wampirem można to sprawdzić w radiestezji czy gematrii

Gość gość
znam technike splecionych kciukow

Gość gość
znam technike splecionych kciukow

Gość gość
do lady-Margarett napisz prosze sposob obrony z gory dziekuje

Gość gość
napisz proszę lady jaki to sposób z opisu wynika, że moja teściowa jest takim wampirem, wszystkie objawy się zgadzają, musiałam całkowicie zerwać z nią kontakt bo chyba bym wylądowała w wariatkowie albo 2 metry pod ziemią... ja się nie śmieję z takich rzeczy bo sama ich doświadczyłam :(

Gość gość
ja tez doswiadczam rzadzie ale ataki sa .Bronie sie swoimi metodami wampirowi udaje sie nawiazac kanal energetyczny na odleglosc.Czuje sie bardzo zle od rana