Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośććććć

pytanie do osób które farbują lub farbowały włosy na jaśniejszy kolor

Polecane posty

Gość aneta1987siema
ja kiedys farbowalam z bardzo ciemnego brazu na ciemny blond i mi normalnie chwycilo, a moja kolezanka z ciemnego blondu nie mogla zejsc o ton nizej i skorzystala z dekoloryzacji ej ale jakby co to nie dekoloryzuj bo se wlosy zniszczysz a na zdjeciu wygladaja ladnie pozdrawiam, Aneta

Gość gość
ślicznie Ci w tym kolorze ! nie rozjaśniaj jesteś piękna

Gość kkkkkkkkotwica
hej! dziewczyno masz bardzo ładne włoski i pasują ci do oczu, odradzam kombinowania :P

Gość jghkdkdkkk
ja bym nie zmieniała koloru.... ewentualnie na czarno!

Gość aneta1987siema
co ty jej w ogole podpowiadasz? na czarno?! chcesz jej krzywde zrobic?! jest piekna w tych wlosach ale w sumie ton jasniejszy by jej rozjasnil lekko buzke a czarny ją przygasi

Gość gość
udać się uda ale po roku czy kilku rozjasniania ( w koncu odrosty..) będziesz miała siano na głowie też rozjaśniałąm z takiego koloru i po 2 latach bardzooo żałowałam musiałam czekać kolejne 2 lata aż włosy odrosną ,bo były po prostu wypalone do cna (rozjasniony włos jest martwy, tylko cebulka zywa)

Gość gość
nie ruszaj tych włosów, są świetne. ale chyba to jest kolor osiągnięty przez farbowanie?

Gość laska niebieska
ladna dziewczyna z Ciebie a kolor wlosow pasuje do Twojej urody, niepotrzeba Ci wielkich zmian. Moze zrob tylko kilka jasniejszych refleksow?

Gość gośććććć
jesteście kochani :) ja nie chce ich rozjaśniać tylko spróbować jaśniejszej farby ( włosy na zdjęciu to moje naturalne tylko końce są troche ciemniejsze bo kiedyś farbowałam) o rozjaśnianiu nie ma nawet mowy, nigdy nie poświece tak włosów :)

Gość gośććććć
wszystkie włosy z góry nie były farbowane a z końcówek kolor wypłowiał więc można powiedzieć że to mój naturalny:)

Gość marzeeeeeeeeeeena
ej kochaniutka! nie zmieniaj kolorku ps jestes sliczna, nic nie zmieniaj najlepiej

Gość gośććććć
no w sumie może zrobie po prostu pare jaśniejszych pasemek albo rzeczywiście zostawie jak jest :))

Gość eustuacha7777
jak ja ci zazdroszcze buzi i włosów i tych cudnych brwi i wszystkiego...nawet make up masz idealny, i chodzisz na solarke czy jestes taka ciemna z natury???

Gość gośććććć
ajj nie ma czego:) nie chodzę, jestem ciemniejsza z natury:)

Gość hahahahhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaa
zgol sie na łyso, jestes brzydka i wgle do d**y nie podobna, nikt by nie chcial takiego koloru jaki masz teraz, zrob se rudy albo zielony bedzie ci pasowal na pewno, i wgl to pewnie nigdy chlopaka nie znajdziesz, glupia szmata z ciebie, nienawidze cie juz hahahahahahaha nikt cie pewnie nie lubi glupia debilko

Gość martynamizelskaaa
do autorki - nie zmieniaj koloru, chociaż pasemka jaśniejsze o ton to nie głupi pomysł do autora tych wyzwisk i zenującego komentarza - jesteś zazdrosną osobą która wyrzywa się na ludziach w internecie. Jest mi cie zal bo musisz byc taka brzydka jaka jestes w srodku.... peace

Gość laska niebieska
hahahahhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaa oo widze jakis zakompleskony wredny pasztet czepia sie ladnej dziewczyny :O

Gość jifjdjdmcsk
błagam cie oddaj mi włosy, od 7 lat farbuje włosy żeby uzyskać taki kolor a żadna farba mi w tym nie pomogła, a fryzjerki tylko pogorszyły sprawe... widac ze to twoj naturalny dlatego ja bym nawet nie pomyślała o tym żeby przefarbować!! ps pozdrawiam gorąco

Gość z jednej strony cie rozumiem
też kocham zmiany, i jak chodze cały czas tak samo to aż mnie trzesie.. normalnie jakbym tak wyglądała jak ty i miała taki kolor to nic bym z tym nie zrobiła ale pewnie samej tobie już się znudziło, dodaj sobie pare jasniejszych pasemek jak tam koleżanka wyżej najpisała a jak ci sie nie bedą podobać to można na nie nałożyć ciemniejszą farbe , lepsze to niz farbowanie całych włosów a później zmienianie całkiem koloru, nigdy nie wiesz czy znowu trafisz na swoj...

Gość jestes bardzo ładna
i chyba to jest idealny kolor dla ciebie, nie zmieniaj

Gość ojejqqqqqqqqqqqq
wyglądasz bardzo naturalnie i niewinnie w tym kolorze, nie męcz tych pięknych kłaków bo będzisz żałowała tak jak ja.... do dziś płacze że zaczełam farbować włosy, eh :(

Gość kdsdkkkkkkesia
nigdy nie rób sobie czarnego jak ktoś tam podpowiedział tylko naturalny taki jaki masz, ewentualnie jakieś delikatne pasemka, ale nie szalej kochana :*

Gość martynazwawrzyna
osobiście uważam że czarny byłby okej ale od razu by ją postarzał i zabrał tą całą nawinność + jej karnacja by zanikła te co ma to są spoko, ale ja bym spróbowała troche włosów jaśniejszą farbą to jej sie buzia rozjasni i bardziej opalenizna bedzie widoczna uwazam tak

Gość gośććććć
haha dziękuje:) btw miałam już czarne i prezentowały się tak : https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540109_313443375388944_1604767586_n.jpg ale nigdy do tego koloru nie wrócę.. za często musiałam poprawiać kolor, i musiałam robić mocniejszy make-up :) nie polecam tego koloru nikomu :) teraz mam naturalny, ale chciałabym spróbować coś jaśniejszego z ciekawości:)

Gość justaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tobie chyba w każdym kolorze jest ładnie......ale w naturalnych wyglądasz młodziej

Gość laska niebieska
masz bardzo sympatyczna twarz :) i ładny usmiech, w sumie czarnym tez fajnie ale w tym kolorze ktory masz aktualnie zdecydowanie lepiej

Gość betaateb
tez uwazam ze teraz lepiej, moze dlatego że naturlanie a o to ciezko dzisiaj u babeczek, wydajesz sie byc bardzo sympatyczną dziewczyną az fajnie sie na ciebie patrzy :) :) :)

Gość betaateb
miałaś jasniejsze od tych co teraz masz kiedykolwiek?

Gość gośććććć
nie miałam, dlatego się trochę boję cokolwiek zmieniać...:) miałam czerwone kiedyś - specialnie dekoloryzowałam i nigdy więcej, był tylko płacz płacz i jeszcze raz płacz.. po trzech dniach pofarbowałam na czarno bo nie mogłam na siebie patrzeć haha :)