Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madamm555

imię dla mojego dziecka

Polecane posty

Gość madamm555

witam, mam 23 lata i jestem w 7 m-cu ciąży. :) chciałabym poznać wasze propozycje imion dla mojego dziecka. nie wiem, czy będzie to chłopczyk, czy dziewczynka, niespodzianka. :) Dla dziewczynki zawsze podobało mi się Lena, a mój chłopak dla chłopca zawsze chciał Oskar lub Nikodem. Dodam, że mój chłopak ma krótkie, pięcioliterowe nazwisko, i wydaje mi się, że Lena nie pasuje. Nie chcę imienia typu Marta, Ola, Kasia, Karolina, Ala, Ania itp, no wiecie, takich pospolitych. Szukam jakiegoś innego, rzadkiego, ale też nie za bardzo dziwnego. czekam na propozycje :)

Gość mamusiafasolkiamandy
Amandzia, vaneska, majeczka, Nikolka,Olivier, alanek diegus, dziastinek :)

Gość madamm555
o takim nie słyszałam, jak już to słyszałam o Gryzeldzie. xdd

Gość Gruzylda
O brajanku nie zapomnij ;)

Gość gość
Agata i Filip

Gość gość
Tylko nie kolejna Lena

Gość smerfetka1233
może Roksana, Kornelia, Antosia ( tosia) a dla chłopca Oskar jest fajne można jeszcze Julian, Dorian, Krystian

Gość gość
no rzeczywiście Lena jest mało popularna.

Gość Gruzylda
Dorianie podano kolację!!!! A może King Goeorge IV ostatnio modne

Gość gość
Milena, konstancja, laura a dla chlopca filip jerzy gustaw

Gość madamm555
dziękuję wam bardzo ;d podoba mi się z tych ktorych piszecie Maja, Nikola, Vanesa i Kornelia. Podoba mi się też Oliwia. :) z chłopcem większy problem, mój chłopak ma brata i kuzyna Oliwiera, ja mam bratanków Alana i Doriana, więc te śliczne imiona odpadają. i tak wiem, że Lena od pewnego czasu jest popularna, dlatego z niego zrezygnowałam. a podobało mi się odkąd byłam mała. :)

Gość madamm555
hahahah, dobre z tym królem xD Dorian to faktycznie dziwne imię, ale nie jest złe, podoba mi się jak na mojego bratanka mówią Dorianek. :)

Gość gość
oliwia rto bardzo popularne imie wsrod dzieci, pospolita dziewucho.

Gość madamm555
konstancja też ładne. znalazłam przed chwilą Naomi. Ładne czy nie?

Gość Gruzylda
Pospolita dziewuch też ładnie, ale trochę pospolite :O

Gość gość
naomi walnij se barana....już nie masz co innego mało masz polskich imion typu aleksandra alicja (ala)pola antonina łucja gorzej Ci?? ja nie wiem co Ci ludzie wymyslaja naomi ni to neon ni to nero

Gość Gruzylda
Naomi trochę przekombinowane, Konstancja już bardziej :) Ciekawe czy imię Konstytucja by przeszło?

Gość madamm555
może trochę szacunku? napisałam tylko, że mi się podoba. a Nikola albo Maja nie są popularne? w Gdańsku co druga Starsza dziewczyna to Marta, Ola bądź Kasia, a mała to Nikola lub Nadia. w tych czasach wyciągane są najdziwniejsze imiona, wracamy do starych imion, więc szczególnego, jednego nie znajdę. ale chodzi by nie było zbyt popularne

Gość gość
a co czujesz się noedowartosciowana ze mało popularne ma być? ponad to najniższe warstwy społeczne daja oliwier alan maja oliwia itp. jak już teraz każdy brechta twoja imiona to po,ysl jak naprawdę tak das zdziekcu na imie... i weź nie wymyślaj ze ma być mało popularne naomi...szkoda ze nie neon szczeciński co za babsko.... jak jzu teraz nie mas zszacunku to co jak naprawdę dak das zna imie?

Gość madamm555
a przeczytałaś może, że właśnie nie chcę imienia tylu Aleksandra? może to dlatego, że sama mam tak na imię, i w mojej klasie zawsze poza mną było jeszcze takich 10. oczywiście nie chcę skrzywdzić dziecka, może faktycznie Naomi przekombinowane, ale chcę jej dać inne imię. :) Pola, Antonina, Łucja niestety mi się nie podobają. hahaha, jeśli by się uprzeć, Kostytucja też by przeszła. ;d

Gość gość
A mi sie podoba dorota (mala dorotka) beata ( beatka) paula, adrianna, sylwia, wioletta, aleksandra

Gość gość
widać ze jesteś tepa....naomi co za kobieta... roza łasne imie..rozyczka tylko roza nie rozalia

Gość gość
joanna joasia jak tak będziesz mowila do niej to tak zostanie i nie będzie asi mowie ci to/....

Gość gość
widać ze autorka chce być oryginalna za wszelka cene... Anna imie zklasa i dla malej i dla dużej.... musisz robic siebie syndrom patologii typu oliwier oksana oliwia maja julia?? co za ....poziom poniżej 0

Gość madamm555
skąd taka teoria, że najniższe warstwy dają imiona tego typu? imię nie zależy od warstwy z jakiej się wywodzisz, a pomysłu rodziców. sugerujesz, że jeżeli ja studiowałam prawo (studiowałam, bo zawiesiłam studia), a mój chłopak po technikum celnym to jakie imię powinniśmy dać dziecku? proszę Cię. i słuchaj, szacunku to nie masz Ty, jak widać, ale do innych ludzi. czy ja powiedziałam, że nazwę ją Naomi? napisałam, że zobaczyłam gdzieś przed chwilą i zapytałam o waszą opinię na temat tego imienia. i przyznałam rację, że jest przekombinowane. KLARA BARDZO ŁADNE. :) i odpowiadam jeszcze raz, nie chcę pospolitego imienia, bo sama jestem Ola i pamiętam, jak w liceum, gim, podst., ktoś rzucił "Ola" i cała klasa wstawała. to samo było z Alą, Martą, Anią itp. chcę niekrzywdzące, ale inne imię. chociaż wiem, że teraz imiona które mi się podobają są popularne. mam z tym problem, dlatego jestem tutaj i proszę o radę, ale grzecznie, pokaż jakiś poziom. :)

Gość gość
ciagle podajecie zenskie imiona! Dlaczego niespodzianka?Autorka nie chce znac plci,czy ciezko okreslic?

Gość madamm555
Adrianna też mi się podoba, dziękuję. :) Joasia.. myślę, że moja mama by się ucieszyła, że mała ma imię po babci. :) nie jestem tępa, ani nie chcę być oryginalna za wszelką cenę. czy ja was obrażam bo podoba wam się imię Anna? nie. grzecznie mówię, że mi się nie podoba, więc wy nie obrażajcie mnie za mój gust. i to właśnie wy nie macie żadnego poziomu, bo nie szanujecie czyjegoś gustu. mi się Oliwia podoba. :) Roksana na przykład nie, Julia też nie.

Gość gość
haha a co zlego w zadkim imieniu.Dla mnie tylko wiesniaki nadaja imiona typu Ania ,Marysia czy Zosia.Najlepiej nie wyrozniac sie ,klapki na oczach :)