Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urlop macierzyński nauczycielki jak wygląda to finansowo

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem nauczycielką i za dwa miesiące urodzę synka-chciałabym się dowiedzieć jak to jest finansowo na urlopie macierzyńskim...czy oprócz pensji do średniej z 12 miesięcy wliczane są jeszcze nadgodziny,dodatki motywacyjne, za wychowawstwo i inne? Jednym słowem czy dostaje się mniejszą bądź większą pensję? Z góry dziękuję za odpowiedzi

Gość gość
Ja jestem na macierzyńskim i dostaję ok 100zł mniej ale nie wiem co mi odjęli. Teraz mam 100% ale już niedługo 60% :-(

Gość gość
tez sie zastanawiam jak to licza...jak nalicza 80% pensji, czy wezma srednia z 12 miesiecy z wychowawstem wysluga i motywacyjnym

Gość gość
Koleżanka pracująca w banku dostawała na macierzyńskim prawie 500zł więcej niż normalnie i jej wliczyli średnią z pensji,dodatków i nagród. Moja pensja nauczycielki wraz z dodatkiem motywacyjnym i za wychowawstwo wynosi ok 2000zł a jak będzie na macierzyńskim? czy biorę pod uwagę też kasę z nadgodzin, trzynastkę i dodatki na święta do średniej? wtedy byłoby więcej

Gość gość
no moja 2250 z wychowawstwem i motywacyjnym, tez sie zastanawiam

Gość gość
też jestem ciekawa, urodzę w styczniu drugie dziecko. przy pierwszym dostawałam tle samo co pensji,ale nie miałam tylu nadgodzin co teraz.

Gość gość
ja mam zasadniczej z dodartkami 2000zł i średnia z nadgodzin z tego roku szkolnego ok 400zł

Gość gość
ODŚWIEŻAM-może ktoś wie?