Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fmonisiek87

miesiączka po antykoncepcji

Polecane posty

Gość fmonisiek87

Miesiąc temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne. Po odstawieniu miesiączkę dostałam po 28 dniach i trwała 3 dni. Wydaje mi się ,że tak regularnie dostałam bo działają we mnie jeszcze tabletki, które brałam przed 3 lata.W drugi dzień okresu kochałam się z chłopakiem , nie zdążył wyjąć na czas. Czy mogło dojść do zapłodnienia.

Gość gość
Na pewno nie jesteś już chroniona przez tabletki. Tabletki już w Tobie nie działają. Regularność okresu o tym nie świadczy. Nie chcesz zajść w ciążę to się zabezpieczaj. Stosunek przerywany nie jest skuteczną metodą antykoncepcyjną.

Gość fmonisiek87
Tak, wiem ale zrezygnowałam z antykoncepcji z powodów zdrowotnych.Chodzi mi o to czy w dni kiedy mamy okres można zajść w ciąże ?? zabezpieczyliśmy się tylko pękła nam prezerwatywa :/

Gość gość
To zastanów się czy nie zdążył wyjąć czy pękła Wam prezerwatywa? :o Można zajść w ciążę w trakcie okresu, zwłaszcza, że po odstawieniu nie da się przewidzieć kiedy nastąpią dni płodne.

Gość fmonisiek87
Wiem, zamotałam ,przepraszam.My czy w prezerwatywie czy bez to chłopak wyciąga wcześniej i nie wiem czemu nie zdążył może poczuł się pewniej , bo miesiączka i prezerwatywa,a tu psikus wyciągnął i pęknięta była :-(