Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
budyniowa97

Pomocy na rozstępy

Polecane posty

Rozstępy- tak wiem, że dużo jest postów z tego typu pytaniami na różnych stronach, jednak nie mogłam na nich znaleźć konkretnych odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Mam 16 lat, 173cm wzrostu i ważę 60kg. W wieku 14 lat na moim ciele pojawiły się rozstępy: uda, biodra, piersi. Po roku czasu stały się one już białe, te na biodrach i udach mi nie przeszkadzają, jednak te na piersiach wyglądają okropnie i przyprawiają mnie o kompleksy, dlatego po dwóch latach zmagań z nimi postanowiłam się ich pozbyć (rozstępy na piersiach są już w postaci białych prążków). Na internecie czytałam już różne sposoby zmniejszenia widoczności rozstępów ( wiem że w przypadku białych można już zrobić tylko to), lecz jeden ze sposobów zainteresował mnie najbardziej. Kwas TCA, lub inne kwasy stężone. I teraz pytania do Was. Czy ktoś miał do czynienia z kwasami w celu pozbycia się rozstępów na własną rękę? Jak używać kwasu i gdzie kupić? Jakiego efektu mogę się spodziewać? Proszę o odpowiedzi to dla mnie bardzo ważne :< Jak coś to moje gg 48417768

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować