Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani w kapeluszu

urodziny w lutym

Polecane posty

Gość pani w kapeluszu

Jakos tak mnie naszlo - jak zrobic dziecku fajne urodziny w lutym? Moje sa w lipcu i zawsze byla kapitalna impreza w ogrodzie - w lutym to raczej odpada. Beda to trzecie urodziny. Pierwsze i drugie byly w lokalu dla dzieci,gdzie sa zabawki itp,ale moja corka to taki typ,co nie usiedzi w jednym miejscu i o ile na pierwszych urodzinach bylo tam atrakcyj ie,bo jeszcze malo mobilna byla,o tyle na drugich probowala opuscic wlasna impreze :p

Gość gość
Urządz jej kulig i bitwę na śnieżki ;)

Gość exdebill_po_wakacjach
śnieg w lutym już nie jest gwarantowany;)

Gość gość
A ty to debil,czy ex ?:O

Gość gość
impreza ma być dla dziecka, czy dla rodziców? malemu dziekcu, to raczej jeden ch**j, co z nim zrobisz tego dnia. i tak nic nie kuma.

Gość gość
To juz dla malego dziecka urodziny w domu nie starczaja hmm moja corka tez jest z lutego ale ja interesuje tort, goscie i oczywiscie prezenty a nie miejce imprezy. Dwa razy miala robiona imprezke w salonie gier dla dzieci ale woli w domu.

Gość pani w kapeluszu
Urodziny w domu by jak najbardziej wystarczyly,ale po pierwsze mamy psa,ktorego nie mamy komu podrzucic,a ktory gosci zwlaszcza w duzych ilosci nie cierpi - a jak juz z tego powodu robimy urodziny na zewnatrz,to mnie tez cieszy,ze moge pobawic sie,pogadac,a ro ic wielkie sprzatanie przed i po, podawac zarcie i dopytywac sie,kto sie jeszcze chce czego napic. A nawet jajbym byla jasnie pania,ktora musi urzadzac nie wiadomo co,to tez nie jest to powod do wyszydzania

Gość pani w kapeluszu
Kulig by byl super,tylki zeby to mi ktos mogl zagwarantowac :)

Gość gość
Miesiac jak miesiac. Tutaj znajdziesz mnustwo zabaw i po za tym jeszcze kupe innych pomyslow ktore mozesz sama w domu z dzieckiem zrobic http://urodziny-dziecka.pl/aktualnosci,k2,Urodzinowe_zabawy.html