Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

robic sobie nadzieje

Polecane posty

Gość gość

witam serdecznie..jestem tu od nie pamietnych czasow..jak poronilam to bardzo duzo tu przesiadywalam,dziewczyny dodawaly otuchy,pisze bo juz sama nie wiem co o tym sadzic..od jakiegos czasu okres mam regularny wczoraj mialam dostac@i popoludniu patrze brazowe plamy wiec juz mialam dola;/ale wieczorem nic a nic dzis wstaje i tez nic..czy to moze byc ciaza?czy nie robic sobie nadziei..albo poczekac moze sie rozkreci?

Gość gość
a nie możesz iść do apteki po test? Po co się męczyć i denerwować, jak po 2 minutach będziesz wszystko wiedziała. Dziewczyno nie katuj się, trzeba wiedzieć na czym się stoi.

Gość gość
no tak latwo isc do apteki ale ja sie boje rozczarowania juz swoje rzeszlam mam za soba 2 poronienia:(poczekam do wieczora jak nic z tego nie bedzie to jutro pujde do apteki i zrobie test

z tego stresu to tylko jeszcze narazisz się... sama sobie krzywdę robisz... jak dostaniesz okres to tez będzie rozczarowanie także cie troszkę nie rozumiem;/

Gość gość
mam w sobie taka blokade ,tu bardzo pragniemy malenstwa a tu strach i obawa,ja juz wczoraj sie rozczarwalam jak widzialam te plamienie ale potem jak przestalo to juz jakas iskierka sie zapalila..a dzis to calkowicie..nawet nie gadam mezowi bo sie tez narobi nadzieji,strasznie potem to obaj przezywamy:(

Gość gość
przykro mi ze poronilas, ja bym poszla po test bo to czy go zrobisz czy dostaniesz @ to moim zdaniem to to samo rozczarowanie, pamietaj ze nie zawsze musi byc tak samo, kazda ciaza jest inna, nie stresuj sie tak bo mozesz zaszkodzic sobie i dzieckujak jestes w ciazy, mam nadzieje ze dasz znac jak zrobisz test :)

Gość gość
..bo warto miec marzenia i doczekac ich spelnienia..

Gość gość
..dam znac dac;)dede tu teraz czesciej zagladac..moze wkacu sie uda po tylu staranich i oczekiwaniu..teraz dostalismy mieszkanie i kazdy nam mowi ze na nowym mieszkaniu sie uda;)dopiero remontujemy ale juz mieszkamy na nowym..

Gość gość
zrob test..bo moze jednak jestes w ciazy..powodzenia

Gość gość
tez tak mialam plamienie a potem sie okazalo ze to ciaza;););)