Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karola_P

Podnoszenie kwalifikacji

Polecane posty

Witam wszystkich serdecznie, mam na imię Karolina i od blisko 10 lat jestem "na rynku pracy" niestety ostatnimi czasu poczułam, że odrobinę odstaję od innych jeśli chodzi o znajomość nowości internetowych, marketingowych czy nawet "sztuk sprzedaży". Może macie jakieś fajne artykuły albo informacje, gdzie i jak mogę podnieść swoje kwalifikacje? Może jakieś szkolenia z Unii? Będę wdzięczna za info! Pozdrawiam Karolina

Gość eCityVisionpl
Karolino, W Internecie istnieje naprawdę wiele stron, które mogą poszerzyć Twoje horyzonty. To jest strona, która zawiera listę dostępnych szkoleń: http://www.inwestycjawkadry.info.pl/informacje_efs.html Niektóre z nich są bezpłatne ;) Akademia PARP oferuje także bezpłatne szkolenia. Internet aż pęka pod natlokiem kursów e-learingowych. Wystarczy troszkę poszukać ;)

Gość Serenissima79
Wygooglaj sobie "inwestycja w kadry" jeśli jesteś pracownikiem zatrudnionym na umowę o pracę. Co do pozostałych rzeczy - też Google. Konkretnych stron nie polecę bo ja wpisuję w wyszukiwarkę problem i szukam artykułów na dany temat, wybieram te, które wydają mi się ciekawe. Np. googlam "techniki sprzedaży" albo "jak być lepszym sprzedawcą". Dodam, że w styczniu straciłam pracę, uparłam się jak diabli, że po pierwsze nie przyjmę żadnej poniżej 1800 netto, po drugie zmieniam zawód.

Dziękuje za odpowiedzi!! :) pytam o Wasze zdanie bo może ktoś z Was uczestniczył, szperam w internecie i zauważyłam, że kursy e-learningowe cieszą się dużym zainteresowaniem, korzystaliście z tego? Można ufać takim formom kształcenia? Pozdrawiam

Gość gość
musisz sama to ocenić czy taki kurs Ci coś da czy nie ;) A ewidentnie zadajesz pytania jakbys robiła jakieś badania..;]

Gość Serenissima79
Ja nie korzystam ani z kursów e-learningowych, ani, kiedy szukałam pracy, z CV napisanego przez profesjonalistę. Bo jeśli ktoś ma mózg, to poradzi sobie ze znalezieniem wartościowych informacji za free

Gość gość
Serenissima79 w sumie racja, widziałam, że można nauczyć się nawet pozycjonowania za pośrednictwem dostępnych filmików więc najpierw może skusze się na to i zobaczę, czy wiedza w ogóle wchodzi :) ale bardzo dziękuje Wam za rady :) pozdrawiam serdecznie i lecę się uczyć ;)