Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja 19letnia siostra pojechała na wakacje z 35letnim facetem

Polecane posty

Gość gość

poznali sie przez internet, jest w hiszpanii

Gość gość
wrócą w trójkę :)

Gość XPMaximus
19 lat, no to jeszcze rok i przestanie śmierdzieć mlekiem

Gość gość
pewnie świetnie sie bawi a ty zazdroscisz suko

Gość gość
jak facet ma kase na wyjazd do Hiszpanii do co dziwnego, że lasencja do niego leci? Może ją zdradzać, bić i poniżać ona tak kocha kase, że wszystko wybaczy mu.

Gość gość
Kurde szokują mnie takie odpowiedzi. Nie widzicie nic złego w wyjeździe młodej laski z podstarzałym facetem zapewne po przejściach który od 10 lat powinien być szczęśliwie żonaty?

Gość gość
Zazdrośnice same miały starszych facetów a teraz jak żaden ich nie chce to teraz robią awantury. Najbardziej krzyczą te co im szkoda, że nie mogą zmienić się miejscami.

Gość gość
''podstarzałym facetem'' x rozumiem że ty stara kurvo juz po 40stce zaczniesz myslec o trumnie ? ''od 10lat powinien być szczęśliwie żonaty'' x niemal co drugie mlode malzenstwo sie rozpada, 25letni facet korzysta z młodosci , zycia, rozwija sie a nie zäkłada garb w postaci smętnej żonki i bachorow. Widać żeś prosta baba, ktörej celem w zyciu jest chłop i porod :O:D

Gość gość
jakbym miała okazję to też bym wolała jechać z 35 letnim facetem na jakieś za*ebiste wakacje niż z jakimś gołod*pcem na mazury pod namiot. poza tym dojrzali faceci są bardziej czuli i opiekuńczy niż napalone siusiaki po 20stce. 35 lat to nie jest jeszcze stary facet tylko dojrzały mężczyzna ;) pozdrawiam facetów po 30stce ;)

Gość gość
Twoja siore rznie facet w hiszpani a ty siedzisz u mamy

Gość gość
I ZAZDROŚCI ;)

Gość gość
gość jakbym miała okazję to też bym wolała jechać z 35 letnim facetem na jakieś za*ebiste wakacje niż z jakimś gołod*pcem na mazury pod namiot. poza tym dojrzali faceci są bardziej czuli i opiekuńczy niż napalone siusiaki po 20stce. 35 lat to nie jest jeszcze stary facet tylko dojrzały mężczyzna oczko.gif pozdrawiam facetów po 30stce oczko.gif sssss Znów widać materializm i nieudacznictwo kobiet wychodzi :P "też bym wolała jechać z 35 letnim facetem na jakieś za*ebiste wakacje niż z jakimś gołod*pcem na mazury pod namiot." Czepiłaś się tej kasy jak hiena cmentarna! I proszę Cię "dojrzali" faceci nie są wcale dojrzalsi czy czulsi bo to kwestia indywidualna (pan Piotruś pan) no i takie cechy jak dojrzałość czy czułość doceniacie jak wam minie zwykle 30 i tylko u facetów powyżej 30/35.

Dlaczego jesteście takimi hipokrytami i w odwrotnej sytuacji pewnie wyśmiewalibyście się ze starszej kobiety, że zadaje się z młodszym mężczyzną? Ja uważam, że nie ma znaczenia, czy mężczyzna jest starszy, czy młodszy, ważne, by dobrze się ze sobą czuli. Ale taka różnica, zwł. w tym wieku, jest wg mnie za duża.

Gość gość
chyba właśnie wyżej wypowiedział się siusiak po 20stce, który do nieczego w zyciu nie doszedł i nie ma zbytnio czego zaoferować kobiecie prócz siebie samego. Ocknij się człowieku pieniądz w tych czasach nie jest najważniejszy ale z nim jest o wiele łatwiej. A do Twojej wiadomości jestem kobietą niezależną z dobrą pensją więc nie wyobrażam sobie mieć 20sto letniego utrzymanka. Miłości do garnka nie włożysz ;)

Gość gość
To ja pisałam o podstarzałych facetach. Tak naprawdę nie uważam ludzi po 30 czy po 40 za naprawdę starych, ale jednak są relatywnie starzy w porównaniu do 19-latki. Uważam też, że związki, gdzie facet jest o tyle lat starszy, są zazwyczaj chore. Sama nie chciałabym mieć faceta, który zestarzeje się o wiele szybciej, niż ja i nie potrzebuję by był ustawiony i mnie utrzymywał bo już pracuję, i to od prawie 5 lat. Moim celem nie jest chłop i poród, a sukces zawodowy, i mam faceta, z którym jestem już długo i niebawem się pobieramy (dzieci na razie nie planujemy). W wieku 35 lat chcę mieć już pewne osiągnięcia i zabezpieczony byt. Naszą własną pracą, a nie łaską podstarzałego partnera

Gość tom0tom
starszy znalazł sobie naiwna młodke,jeszcze prawie dziecko. Opłaci się bo da z dwa tysiące za osobę a ma darmowy seks co dzień z młodziutką laseczką :D ja bym się przed znajomymi wstydził pokazać gdybym miał tyle lat co on i zabrał prawie dziecko na wycieczkę :D

Gość gość
ja faceta w tym wieku wyśmiałam że wydaje mu się że może mieć szanse, więc rozumiem twoje oburzenie

Gość gość
gość chyba właśnie wyżej wypowiedział się siusiak po 20stce, który do nieczego w zyciu nie doszedł i nie ma zbytnio czego zaoferować kobiecie prócz siebie samego. Ocknij się człowieku pieniądz w tych czasach nie jest najważniejszy ale z nim jest o wiele łatwiej. A do Twojej wiadomości jestem kobietą niezależną z dobrą pensją więc nie wyobrażam sobie mieć 20sto letniego utrzymanka. Miłości do garnka nie włożysz oczko.gif xxx Raczej trudno się dorobić mając 22 lata ale ja przynajmniej mam tyle godności, że nie latam za starszymi kobietami bo mają kasę. Lepiej przeczytaj raz jeszcze swoją wypowiedź wyżej bo widać sama się gubisz w swoich zdaniach. Z czasem skończę studia, znajdę pracę, dorobię się i dopiero wtedy będę zauważalny dla kobiet ale wtedy jak pan z tematu wezmę chętną nastolatkę czy 20 latkę. Jeśli Ty oczekujesz, że 20 latek tyle osiągnie by Cię utrzymywać to śnij dalej.

Gość czarnulaaa_123
Ty chyba masz problem z interpretowaniem moich wypowiedzi. Ja potrafię siebie utrzymać i to całkiem nieźle wiec nie szukam faceta by mnie utrzymywał. Napisałam, że z pieniędzmi żyje się po prostu łatwiej. A Ty skoro jeszcze do niczego w życiu nie doszedłeś to tak jak mówisz najpierw skończ studia, znajdz dobrze płatną pracę i dopiero myśl o związkach. Ja w wieku 18stu lat potrafiłam uczyć się i zarabiać na swoje potrzeby, tak samo potem na studiach. Nie szukałam sponsora, ani nie oczekiwałam pomocy finansowej od swoich rodziców, choć byli w stanie zapewnić mi przyszłość. Z tym po prostu trzeba się urodzić. Ja od zawsze chciałam być samodzielna i niezależna i tego oczekuje również od mojego partnera.

Kurde szokują mnie takie odpowiedzi. Nie widzicie nic złego w wyjeździe młodej laski z podstarzałym facetem zapewne po przejściach który od 10 lat powinien być szczęśliwie żonaty? x ja p******ę co za brednie:O i jeszcze ostatnie najgorsze - powinien????? jesteś jego nadopiekuńczą mamuśką, że tak dobrze wiesz jak powinno wyglądać jego życie?:O

Gość czarnulaaa_123
Niektórzy najlepiej wiedzą co ktoś powinien. A może po prostu ten 35cio letni facet skupił sie bardziej na karierze, na dojściu w życiu do czegoś niż na związkach i dlatego został w tym wieku sam. Najlepiej skreślić człowieku bo ma już swoje lata. Nikt nie bierze pod uwagę uczucia w ich relacjach. Mamy 21 wiek. W tych czasach wiek ma najmniejsze znaczenie jeśli dwoje ludzi sie kocha. Ostygnijcie trochę!!!

Gość gość
Ja tez mam 35 lat i mieszkam w hiszpanii,znalazlaby sie jakas i dla mnie??. buziaczki